Σάββατο, 5 Ιανουαρίου 2019

ΜΑΡΚΟ-ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ 2-0 (1-0)
Λασπομαχία στο Μαρκόπουλο με αντιπάλους τη Μαρκο και τα Γλυκά Νερά. Ο κακός αγωνιστικός χώρος δεν επέτρεψε στις δυο ομάδες να ξεδιπλώσουν το αγωνιστικό τους ταμπεραμέντο. Η μπάλα κολλούσε, οι παίκτες γλιστρούσαν με αποτέλεσμα το παιχνίδι να έχει λιγοστές φάσεις. Η Μαρκο με δύο γκολ το πρώτο στο ξεκίνημα του αγώνα και το δεύτερο στη λήξη του αγώνα, πήρε το τρίποντο απέναντι σε έναν αντίπαλο δυνατό και άκρως ανταγωνιστικό και που είχε τρεις αγωνιστικές να χάσει.


Τα γκολ, στο 3΄ ο Ζαραδούκας το 1-0 μ εύστοχο πέναλτι που κερδίθηκε σε ανατροπή του Καλιαμπάκα, στο 87΄ "νταηλίδικο" γκολ του Μανωλιά που ξεκίνησε και τελείωσε τη φάση μόνος του. Το γκολ το πανηγύρισε στην αγκαλιά του Καραβίδα και στη συνέχεια το αφιέρωσε στον Θεό.
Στο 72΄ δοκάρι οριζόντιο για τα Γλυκά Νερά με τον Αλεξίου.


Διαιτητής του αγώνα Βλάχος Αντ., με βοηθούς τους Χόικα και Τσαλίκολου.


ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΜΑΡΚΟ (Τσιγκούλης) Κύρκος, Γκριμέκης, Μανωλιάς, Τσίκλος (75΄ Σόφης), Κοντζάι, Τζιβίλογλου, Πλιάγκας (53΄ Βαζέχα), Νταή, Καλιαμπάκας (63΄ Δημητρακόπουλος), Σαντριά (90΄ Βλάχος), ΖαραδούκαςΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ (Ρούσσος) Βιταλιώτης, Γιάμας, Μπέντας, Παυλάκης, Νταϊφώτης, Βάρδας, Αλεξίου, Νάνος (80΄ Συμβουλίδης), Στίσι, Χίσο, Καπράλος


Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com
φωτογραφίες Αργύρης Πουλάκης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου