Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019

PRE GAME ΚΥΡΙΑΚΗΣ Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ






ΚΟΡΩΠΙ VS ΣΤΑΜΑΤΑ




Το Κορωπί την προηγούμενη αγωνιστική έφερε ισοπαλία με τον Γέρακα, βρίσκεται στην 4η θέση με 27 βαθμούς. Σήμερα στο γήπεδο του φιλοξενεί τη Σταμάτα που προέρχεται από νίκη επί του Σαρωνικού και με ανεβασμένη ψυχολογία. Οι γηπεδούχοι θα ζητήσουν τη νίκη για να παραμείνουν κοντά στην κορυφή και στον φετινό τους στόχο, που δεν είναι άλλος πέρα από την  άνοδο. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην 8η θέση με 20 βαθμούς.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Κορωπίου "Αντ. Πρίφτης", με διαιτητή τον Αρφάνη και βοηθούς τους Σπίθα, Παπαδιώτη και ώρα 15:00.




ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ VS ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ




Ο Σαρωνικός βρίσκεται στην πρώτη πεντάδα με 25 βαθμούς. Εντός έδρας έχει φέρει όλα τα αποτελέσματα 3 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα. Σήμερα αντιμετωπίζει στην έδρα του τη Λαυρεωτική. Στόχος του το τρίποντο για να ανέβει ένα παραπάνω σκαλί προς την κορυφή και την άνοδο. Η Λαυρεωτική βρίσκεται στη 10η θέση με 17 βαθμούς. Εκτός έδρας έχει φέρει 1 νίκη, 3 ισοπαλίες και 1 ήττα. Σήμερα θα κοιτάξει για θετικό αποτέλεσμα, καθώς μετά το σημερινό δύσκολο ματς, έχει να αντιμετωπίσει τον αμέσως επόμενο μνηστήρα για άνοδο Κορωπί.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Αναβύσσου, με διαιτητή τον Δήμα και βοηθούς τους Καλαμπάκα, Τσελεπίδη και ώρα 15:00.



ΚΡΥΟΝΕΡΙ VS ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ



Το ντέρμπι της αγωνιστικής. Δύο ομάδες με έναν βαθμό διαφορά. Δεύτερο το Κρυονέρι με 28 βαθμούς και έπεται ο Εθνικός με 27. Οι γηπεδούχοι σκόνταψαν την προηγούμενη αγωνιστική στην έξοδο τους στη Βουλιαγμένη χάνοντας με 2-1. Σήμερα θα κοιτάξουν να πάρουν την νίκη για να μειώσουν την διαφορά τους από τον πρωτοπόρο Ωρωπό. Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από νίκη επί του Πικερμίου και εκμεταλλευόμενοι την ισοπαλία του Κορωπίου ανήλθαν στην 3η θέση. Κι εκείνοι με τη σειρά τους θα κοιτάξουν για νίκη για να παραμείνουν σε επαφή με την κορυφή. Ενδιαφέρον παιχνίδι που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον του κόσμου.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Κρυονερίου, με διαιτητή τον Πανούτσο και βοηθούς τους Μετακίδη, Περδίκη Ι. και ώρα 15:00.




ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ VS ΠΡΩΤΕΥΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ



Η Δροσιά αργά και σταθερά ανεβαίνει προς την κορυφή. Βρίσκεται στην 6η θέση με 23 βαθμούς και είναι αήττητη εδώ και 10 αγωνιστικές. Ο Πρωτέας στην προηγούμενη έξοδο του έφερε νίκη επί του Αυλώνα ενώ είναι με έναν αγώνα λιγότερο. Δύο ομάδες με διαφορετικό στόχους που θέλουν τη νίκη. Ο Πρωτέας τη χρειάζεται περισσότερο για να ξεφύγει από την καυτή ζώνη του υποβιβασμού.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Διονύσου, με διαιτητή τον Καρρά και βοηθούς τους Βουδούρη, Τρασανίδη και ώρα 15:00.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου