Σάββατο, 19 Ιανουαρίου 2019

ΣΠΙΤΙΚΟ ΕΝΝΙΑΠΟΝΤΟ 2-1 (1-1)

Τρεις αγώνες συνεχόμενους έδωσε η Μαρκο στο σπίτι της και πήρε το απόλυτο 9 βαθμούς. Η Μαρκο προηγήθηκε με το καλημέρα στο 6΄ με τον Τζώρτζη, κατόπιν έχασε την ευκαιρία να κλειδώσει το παιχνίδι καθώς ο Ζαραδούκας είχε άστοχο πέναλτι. Αντ΄ αυτού ο Αχιλλέας ισοφάρισε στο 26΄ με τον Λαζάρου, προηγήθηκε λάθος του Κύρκου. Το ψιλόβροχο που έπεφτε βάρυνε τον αγωνιστικό χώρο αλλά και το άγχος ήρθε σαν τροχοπέδη για τους παίκτες της Μαρκο, έως το 66΄ που μίλησε η εμπειρία και η ποιότητα του πρώτου σκόρερ της ομάδας Καλιαμπάκα.

Έκανε το 2-1 κι έδωσε τρεις πολύτιμους βαθμούς, νικώντας το άγχος, την πολύ καλή ομάδα που παρέταξε ο Αχιλλέας στο Μαρκόπουλο και ανέβασε τον σύλλογο στην 2η θέση. Η ομάδα του Δήμου Τιμηλιώτη στάθηκε αντάξια απέναντι στο φαβορί της κατηγορίας.. Ο αγώνας είχε πολλές κίτρινες κάρτες και στο 90΄ αποβλήθηκε από τον Αχιλλέα ο Μπίζας με δεύτερη κίτρινη και στο 92΄ ο Λάνη πάλι για τον Αχιλλέα απευθείας κόκκινη κάρτα.


Διαιτητής του αγώνα Ζαχαρόπουλος και βοηθούς τους Βιτσεντζάτο και ΚυριακόπουλοΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΜΑΡΚΟ (Τσιγκούλης) Κύρκος (46΄ Κακαγιάς), Γκριμέκης, Μανωλιάς, Τσίκλος, Χοντάι, Τσιβίλογλου, Νταή (46΄ Πλιάγκας), Δημητρακόπουλος, Καλιαμπάκας, Τζώρτζης (64΄ Σαντριά), ΖαραδούκαςΑΧΙΛΛΕΥΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ (Τσιμηλιώτης) Νικολίτσας, Λαζάρου (76΄ Μπίζας), Γαληνάκης, Μπούσκος, Καρακάσης, Φουκαράς, Τουλούπης, Σταματόπουλος (78΄ Θεοδώρου), Φέκα (83΄ Φούντας), Πιτσούνης, Λάνη


Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com
φωτογραφίες Αργύρης Πουλάκης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου