Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019

PRE GAME ΚΥΡΙΑΚΗΣ Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ







ΓΕΡΑΚΑΣ VS ΩΡΩΠΟΣ




Δοκιμάζεται σήμερα στον Γέρακα ο Ωρωπός έχοντας πλέον συγκάτοικο το Κορωπί, το οποίο έχει έναν αγώνα περισσότερο. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ήττα και είναι σε θέση να βάλει δύσκολα στον Ωρωπό. Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από εκτός έδρας νίκη και είναι η δεύτερη τους συνεχόμενη έξοδος. Παίζουν για νίκη λόγω πρωταθλητισμού και αυτό θα επιδιώξουν και σήμερα. Το παιχνίδι του πρώτου γύρου το είχε πάρει ο Ωρωπός στα Νέα Παλάτια με σκορ 2-0.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Γέρακα, με διαιτητή την Αντωνίου και βοηθούς τους Γουργιώτη, Σπίθα και ώρα 15:00.




ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ VS Α.Ο ΑΡΤΕΜΙΣ




Δυο ομάδες με τους ίδιους στόχους για φέτος που βρίσκονται χαμηλά βαθμολογικά και καθώς η ουρά πήρε φωτιά μετά τα χθεσινά αποτελέσματα και κατά πρώτο λόγο οι δύο σημερινοί μονομάχοι θα επιδιώξουν να μην χαθεί το παιχνίδι κι ότι αποκομίσουν καλύτερο, καλοδεχούμενοι θα είναι. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ήττα εκτός έδρας, ενώ οι φιλοξενούμενοι αντίθετα πήραν το τρίποντο στο γήπεδο τους. Τον αγώνα του πρώτου γύρου το είχε κερδίσει η Λαυρεωτική με τέρματα 0-1.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Λαυρίου "Γ. Ραφιάς", με διαιτητή τον Αρφάνη και βοηθούς τους Παπαδιώτη, Περδίκη Ι. και ώρα 15:00.



ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ VS ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ




Δύο στα δύο ο Σαρωνικός και πηγαίνει σήμερα στη Νέα Μάκρη να αντιμετωπίσει τον Εθνικό που προέρχεται από εκτός έδρας ήττα. Οι φιλοξενούμενοι με πιθανή νίκη τους παραμένουν στο γκρουπ των πρωτοπόρων, κάτι που θα επιδιώξουν. Από την άλλη ο Εθνικός σε πιθανή ήττα θα χάσει οπτική επαφή με την Κορυφή. Το παιχνίδι του πρώτου γύρου είχε έρθει ισόπαλο με σκορ 1-1.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Νέας Μάκρης, με διαιτητή τον Δραγάτη και βοηθούς τους Κουτζιακουτζίδη, Μπάλαγκα και ώρα 15:00.



Α.Ο ΑΥΛΩΝ VS ΑΜΦΙΑΡΑΟΣ ΚΑΛΑΜΟΥ




Γειτονική αναμέτρηση. Από την σημερινή συνάντηση ο Αμφιάραος θα προσπαθήσει να πάρει τη νίκη όπως έκανε και στον πρώτο γύρο για να ανέλθει βαθμολογικά. Οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν ισχυρή επίθεση, αλλά έχουν αδύναμη άμυνα. Ο Αυλώνας μάχεται με αξιοπρέπεια με τις δυνάμεις που έχει, παίζοντας για την ιστορία του σε κάθε παιχνίδι.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Αυλώνα, με διαιτητή τον Τριγάζη και βοηθούς τους Βαρουράκη Σ., Βαρουράκη Α. και ώρα 15:00.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου