Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019

ΧΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ 2-2





Ισόπαλη έληξε σήμερα στην Κερατέα η αναμέτρηση του Κεραυνού με τον Αχιλλέα με σκορ 2-2. Το παιχνίδι είχε τέσσερα γκολ, δυο αποβολές, ένα πέναλτι που δόθηκε και ανακλήθηκε και όλα αυτά μέσα σε ένα αγωνιστικό χώρο από λάσπη. Ο Κεραυνός στο πρώτο μέρος είχε τρία χαμένα τετ α τετ, δύο με τον Κοντογιάννη κι ένα με τον Μαγγανά. Καρπός της υπεροχής του ήταν ένα γκολ μόνο. Στο 25΄ ο Μαγγανάς έκανε το 1-0, ισοφάρισε στο 40΄ ο Φούντας. Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους. Στο 43΄ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Αναγνώστου για τους γηπεδούχους και με δεύτερη κίτρινη ο Λάνι, καθώς είχαν μία αψιμαχία.




Στο 44΄ υπέδειξε πέναλτι η Αντωνίου σε ανατροπή του Γκαβασιάδη, έδωσε κίτρινη στον αμυντικό του Αχιλλέα για την ανατροπή που υπέπεσε, αλλά την απόφαση την πήρε πίσω με την υπόδειξη του επόπτη Πολοχρονιάδη. Στο 48΄ ο Γκαβασιάδης έκανε το 2-1 μέσα σε πανηγυρισμούς. Στο 58΄ είχαμε δοκάρι με τον Σταματόπουλο για τον Αχιλλέα. Η ισοφάριση ήρθε στο 65΄ για τους φιλοξενούμενους, ο Θεοδώρου μπήκε ως αλλαγή πριν από πέντε λεπτά και με κεφαλιά εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια του τερματοφύλακα Χαλβατζή, φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια.

Στο 80΄ ο Νικολίτσας απέκρουσε κεφαλιά του Μπούμπα και διατήρησε το ισόπαλο σκορ. Στο 88΄ ανταπέδωσε το δοκάρι ο Βαγγέλι Π.
Και οι δυο αντίπαλοι έπαιξαν το δεύτερο ημίχρονο με δέκα παίκτες.

Διαιτητής του αγώνα Αντωνίου, με βοηθούς τους Πολυχρονιάδη και Γουργιώτη.


ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:



ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ (Πετούρης) Χαλβαντζής, Βαγγέλι Ν., Λιούμης, Μεγαγιάννης, Αναγνώστου, Μπούμπας, Μάτι (70΄ Βαγγέλι Π.), Κατσίκης, Γκαβασιάδης, Κοντογιάννης, Μαγγανάς (89΄ Μαρμαράς)


ΑΧΙΛΛΕΥΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ (Τσιμηλιώτης) Νικολίτσας, Τουλούπης, Γαληνάκης, Μπούσκος, Καρακάσης, Φουκαράς, Φούντας (90΄ Μπούλιας), Σταματόπουλος (60΄ Θεοδώρου), Μπίζας (89΄ Φέκας), Πιτσούνης, Λάνι


Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com
φωτογραφίες Αργύρης Πουλάκης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου