Κυριακή, 6 Ιανουαρίου 2019

ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ Ο ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΤΟ 2019


Επιστροφή στις νίκες για τον Σαρωνικό που επικράτησε με 2-0 επί της Λαυρεωτικής, η οποία παρέταξε αξιόμαχο σύνολο, αλλά δεν μπόρεσε να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα. Η ομάδα της Αναβύσσου μπήκε δυνατά στο πρώτο μέρος και στο 26΄ από πάσα του Έλενα ο Παπακωνσταντίνου δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0. Το 2-0 ήρθε στο 41΄ κατόπιν ατομικής προσπάθειας του Κοέχλερ, ο οποίος με υποδειγματικό πλασέ νίκησε τον Λάμπρου. Στο 50΄ η τύχη στέρησε ένα γκολ στον Ρόθο, καθώς η κεφαλιά του προσέκρουσε στο δοκάρι.

Να σημειώσουμε ότι έκανε ντεμπούτο σήμερα με τα χρώμα του Σαρωνικού ο Σταλπουτζής, που αποτελεί την πρώτη μεταγραφή του συλλόγου για το 2019, ο οποίος βοήθησε την ομάδα του να πάρει το πρώτο τρίποντο της χρονιάς. Το τέλος του πρώτου γύρου έκλεισε νικηφόρα για την ομάδα της Αναβύσσου κατακτώντας την 4η θέση και που φέτος με την έλευση του τεχνικού Γιώργου Δημητρόπουλου, αλλάζει προσανατολισμό, δηλώνει παρουσία με στόχο την άνοδο στα σαλόνια της Α΄ κατηγορίας ΕΠΣΑΝΑ.

Διαιτητής του αγώνα Δήμας, με βοηθούς τους Καλαμπάκα και Τσελεπίδη.ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ (Δημητρόπουλος) Καραλής, Σταλπουτζής, Ρέδι, Ζουμπουρλής, Κετέγλου, Ναυπλιώτης (75΄ Καραγιάννης), Μπουκουβάλας, Μαραγκός (41΄ λ.τ Ρόθος, 60΄ Χασουράκης), Κόεχλερ, Παπακωνσαντίνου (85΄ Αδαμίδης), ΈλεναςΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ (Παπακωνσταντίνου) Λάμπρου, Μαλατάνος (53΄ Τζώρας), Χαμόλι (90΄ Κοντορόβας), Στουραϊτης, Παντελιάς, Παπαγιάνι (62΄ Μιχαηλίδης), Χάσκα, Καραβέτας, Χαρίτος, Δρούγκας (81΄ Χρήστου), Κόντζος


Πέγκυ Παρίση
peggyparisi@outlook.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου