Κυριακή, 13 Ιανουαρίου 2019

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ-ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ 3-1 (0-0)

Ο Σαρωνικός στην Ανάβυσσου επικράτησε επί της Βουλιαγμένης με 3-1 έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Κώστα Μπουγατσιά, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ. Το πρώτο ημίχρονο αναλώθηκε σε αναγνωριστικές κινήσεις, προσπαθώντας οι δυο ομάδες να ανακαλύψουν χώρους και διαδρόμους που θα μπορούσαν να τους δώσουν την ευκαιρία να πατήσουν περιοχή.

Στο δεύτερο μέρος οι αλλαγές που έκανε ο Δημητρόπουλος έδωσαν τη λύση. Το γκολ του Παπακωνσταντίνου επιτεύχθηκε σε δεύτερο χρόνο σε απευθείας χτύπημα φάουλ, στο 55΄. Ο Παπακωνσταντίνου χτύπησε φάουλ, αποκρούστηκε το σουτ, η μπάλα ήρθε ξανά στα πόδια του και με βολέ παραβίασε την εστία της Βουλιαγμένης, περνώντας τη μπάλα μέσα από το τοίχος των παικτών που είχε ανοίξει. Το 2-0 ήρθε στο 65΄ με τον Μπουγατσιά. Εδώ μίλησε η πείρα του έμπειρου στράικερ, καθώς προείδε το δοκάρι του Δημητριάδη σε κεφαλιά του και παρενεβλήθη στη φάση πετυχαίνοντας την παραβίαση της εστίας με προβολή, ενώ στο 82΄ η Βουλιαγμένη με τον Μαντακίδη μείωσε σε 2-1 και στο 85΄ πάλι ο Μπουγατσιάς πέτυχε το 3-1 κλείνοντας το σκορ.


Διαιτητής του αγώνα Πανούτσος, με βοηθούς τους Τσέλιο και ΠολίτηΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ (Δημητρόπουλος) Χαντζάρας, Σταλπουτζής (60΄ Μπουγατσιάς), Μπουκουβάλας (65΄ Ρέδι), Κετέογλου, Ζουμπουρλής, Ναυπλιώτης (75΄ Καραγιάννης), Μαραγκός, Παπακωνσταντίνου, Γκούτσε (46΄ Δημητριάδης), Κόεχλερ, ΈλεναςΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Καπίρης) Παπαχριστόπουλος, Μαγγόλιας (67΄ Παινέσης), Μπακούρος (87΄ Κουσιάκης), Κουκουνασούλης, Αντωνόπουλος, Καρδαμίτσης, Μαντακίδης, Ζουρμπέτας, Ντίνας, Μπράβι, ΚουφογιάννηςΠέγκυ Παρίση
peggyparisi@outlook.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου