Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ-ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ 3-2 ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ





Ο Αστέρας επικράτησε σήμερα επί του Νικολακάκη στη Βάρη με 3-2 πετυχαίνοντας ανατροπή του σκορ. Οι Μενιδιάτες πιο οργανωμένοι στο δεύτερο μέρος πέτυχαν δύο γκολ, αλλά ο Αστέρας έδειξε ότι έχει τις λύσεις στα δύσκολα και μπορεί να ανατρέπει τις εις βάρος του καταστάσεις. Μετά το σημερινό αποτέλεσμα παραμένει μόνος πρώτος έχοντας μία απόσταση ασφαλείας από το δεύτερο Μπογιάτι.

Τα γκολ, στο 38΄ ο Ντούλιας το 1-0, στο 53΄ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι το 1-1 ο Μαβίδης, στο 71΄ πάλι ο Μαβίδης το 1-2, ισοφάρισε στο 76΄ ο Νιούμαν σε 2-2 και στο 82΄ ο Ντούλιας με δεύτερο προσωπικό του γκολ ανέτρεψε το σκορ και χάρισε ένα πολύτιμο τρίποντο στην ομάδα του.


Διαιτητής του αγώνα Δραγάτης, με βοηθούς τους Κουλοχέρη και Χόικα


ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:



ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Κάτσικας) Μαρινάκης, Δημητρόπουλος (53΄ Τουρούκης), Λεοντίου, Μαγγίνας, Τσακύρης (66΄ Μασκλαβάνος), Παπανικολάου (70΄ Δεϊογλου), Μίχος, Ζουρούδης, Νιούμαν, Ντούλιας (86΄ Σκουρλής)


ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ (Παπαδόπουλος) Κατσάνος, Τζήρας (80΄ Σπυρόπουλος), Μίχας, Βαφειάδης, Μωυσιάδης, Τσαπανίδης, Κολονέρος, Τσαλέρίδης (80΄ Αθανασόπουλος), Σκούρας, Μαβίδης (76΄ Αναγνώστου), Πάλμος (46΄ Μινοσιάν)


Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com
φωτογραφία Νίκος Γκόριτσας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου