Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2019

PRE GAME ΣΑΒΒΑΤΟΥ Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ






Α.Ο ΑΤΛΑΝΤΙΣ VS ΩΡΩΠΟΣ



Ο Ωρωπός προέρχεται από εντός έδρας νίκη επί της Αρτεμίδας με 1-0. Σήμερα θα αναζητήσει τη νίκη και μόνο τη νίκη από την Ατλαντίδα για να παραμείνει στην κορυφή και να ξεφύγει βαθμολογικά από τους υπόλοιπους μνηστήρες. Το παιχνίδι των γηπεδούχων με τον Πρωτέα δεν πραγματοποιήθηκε λόγω κολλήματος του γιατρού του αγώνα (έχει οριστεί για την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου). Δύο ομάδες που θέλουν την νίκη για διαφορετικούς λόγους και θα κοιτάξουν να την πάρουν.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Ανθούσας, με διαιτητή τον Ρεντίφη και βοηθούς τους Πολυχρονιάδη, Γκούβα και ώρα 15:00.




Α.Ο ΑΡΤΕΜΙΣ VS ΓΕΡΑΚΑΣ




Η Αρτέμιδα δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο από τον πρωτοπόρο Ωρωπό. Παρέμεινε έτσι στη 13η θέση με 10 βαθμούς. Σήμερα αντιμετωπίζει τον Γέρακα στο γήπεδο της και πρέπει να κοιτάξει να πάρει το παιχνίδι για να αυξήσει τους βαθμούς της και να κατοχυρώσει την παραμονή της στην κατηγορία. Από την άλλη ο Γέρακας απέσπασε ισοπαλία από το Κορωπί (0-0) κι έπιασε τους 20 βαθμούς και την 7η θέση. Κι εκείνος σήμερα θα αναζητήσει τη νίκη για να ανέβει ένα παραπάνω σκαλί προς την κορυφή.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Αγ. Μαρίνας, με διαιτητή τον Δραγάτη και βοηθούς τους Γουρνιά, Τζαφόλια Β. και ώρα 15:00.



ΑΜΦΙΑΡΑΟΣ ΚΑΛΑΜΟΥ VS ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ



Δύο ομάδες που προέρχονται από νίκη και με ανεβασμένη ψυχολογία. Ο Κάλαμος εκτός έδρας πήρε το τρίποντο από τη Λαυρεωτική με 1-2, ενώ η Βουλιαγμένη φρέναρε το Κρυονέρι κερδίζοντας το με 2-1. Έχουν πάρει τα πάνω τους και οι δύο και χτυπούν το κάθε ματς στα ίσια. Ενδιαφέρον παιχνίδι.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Καλάμου, με διαιτητή τον Κορωνιά και βοηθούς τους Σοφιά, Παπαδιώτη και ώρα 15:00.



ΑΕΤΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ VS Α.Ο ΑΥΛΩΝ




Ο Αετός ακόμα δεν έχει βρει τα πατήματα του. Την προηγούμενη αγωνιστική δεν κατάφερε να πάρει το παιχνίδι από τον Εθνικό Ν. Μάκρης χάνοντας με 2-0. Βρίσκεται στη 14η θέση με 8 βαθμούς. Σήμερα φιλοξενεί στο γήπεδο του τον ουραγό της κατηγορίας και πρέπει να κοιτάξει να πάρει το παιχνίδι για να μπορέσει να απομακρυνθεί από την καυτή ζώνη του υποβιβασμού. Αντίστοιχα για τον Αυλώνα, που φέτος δεν είναι η χρονιά του, πρέπει πάση θυσία να πάρει τα πάνω του και να αρχίσει να τσιμπά βαθμούς γιατί βρίσκεται στην τελευταία θέση χωρίς ακόμα βαθμό.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Ραφήνας, με διαιτητή τον Κουτρομάνο και βοηθούς τους Κάλλη, Μετακίδη και ώρα 15:00.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου