Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2019

PRE GAME ΣΑΒΒΑΤΟΥ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ






ΑΝΟΙΞΗ VS ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ 



Η Άνοιξη τελειώνει τον πρώτο γύρο με τον Άρη. Δύο ομάδες με του ίδιους στόχους για φέτος. Οι πράσινοι έχουν τέσσερις συνεχόμενες ισοπαλίες και έχουν για τη συνέχεια βατό πρόγραμμα. Ο Άρης εκτός έδρας έχει να επιδείξει νίκη από την 4η αγωνιστική επί του Παθιακάκη. Παίζει καλύτερα εντός έδρας καθώς μπορεί και οργανώνει το παιχνίδι. Αναμέτρηση που ξεκινά από το χι.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Άνοιξης, με διαιτητή τον Βλάχο Ανδ. και βοηθούς τους Κουλοχέρη, Αλεξοπούλου και ώρα 15:00.



ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ VS ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ



Το Μπογιάτι εντός έδρας είναι αήττητο και ως φαβορί κάνει πρωταθλητισμό και σήμερα υποδέχεται τον πρωταθλητή των ισοπαλιών. Η δεύτερη καλύτερη επίθεση υποδέχεται τη δεύτερη καλύτερη άμυνα. Κλειστή ομάδα οι Μενιδιάτες που έχουν χάσει εκτός έδρας μόνο μία φορά, από την Μάχη πριν από δέκα αγωνιστικές. Γρίφος δύσκολος για το Μπογιάτι που παίζει μόνο για τη  νίκη. Πλεονέκτημα η έδρα του και το κίνητρο να μείνει σε οπτική επαφή με την κορυφή.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Σταμάτας, με διαιτητή τον Ζαχαρόπουλο και βοηθούς τους Τζαφόλια Δ., Κουτζιακουτζίδη και ώρα 15:00.



ΜΑΡΚΟ VS ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ



Το ντέρμπι της αγωνιστικής στο φινάλε του πρώτου γύρου. Η Μαρκο με Τσίκλο και πλεονέκτημα έδρας αλλά και με κίνητρο να επιστρέψει στις νίκες για να κλείσει νικηφόρα τον πρώτο γύρο. Παραμένει αήττητη και από την άλλη, οι Λύκοι έχουν τρία στα τρία και ανεβασμένη ψυχολογία. Ξεκινούν βέβαια μία ανηφόρα, καθώς μετά το Μαρκόπουλο πηγαίνουν στο Μπογιάτι. Κέρδος το χι και θα το επιδιώξουν. Η διακοπή δεν γνωρίζουμε ποιον θα ωφελήσει.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Μαρκοπούλου, με διαιτητή τον Βλάχο Αντ. και βοηθούς τους Χόικα και Τσαλίκογλου και ώρα 15:00.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου