Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019

PRE GAME ΣΑΒΒΑΤΟΥ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ





ΑΝΟΙΞΗ VS ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ



Πρασινομαχία στα Βόρεια Προάστια από δύο ομάδες που φέτος έχουν  τους ίδιους στόχους. Η Άνοιξη είχε κερδίσει μέσα στα Καλύβια στον πρώτο γύρο και σήμερα έχει πλεονέκτημα έδρας. Αναμένεται κλειστό παιχνίδι και σίγουρα η νίκη θα κριθεί στο γκολ. Για τα Καλύβια είναι η δεύτερη εκτός έδρας συνάντηση και προέρχεται από ήττα στο Λαύριο. Αντίθετα η Άνοιξη προέρχεται από ισοπαλία.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Άνοιξης, με διαιτητή τον Φωστέρη και βοηθούς τους Τσαλίκογλου, Γκόντα και ώρα 15:00.




ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ VS ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ



Το ντέρμπι της αγωνιστικής. Οι κόκκινοι έχουν πλεονέκτημα έδρας, έχουν υπέρ τους  το σκορ του πρώτου γύρου και λόγω πρωταθλητισμού, κάθε παιχνίδι για αυτούς είναι μονόδρομος η νίκη. Τα Γλυκά Νερά διαθέτουν δυνατή ομάδα και ποιοτική και είναι σε θέση να κάνει ζημιές.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Σταμάτας, με διαιτητή τον  Πανούτσο και βοηθούς τους Πολυχρονιάδη, Βιτσεντζάτο και ώρα 15:00,



ΜΑΡΚΟ VS ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ



Το άλλοτε ελ κλάσικο των Μεσογείων Αναμέτρηση ιστορικών ομάδων, αλλά με διαφορετικούς στόχους φέτος. Η Μαρκο κυνηγάει άνοδο κι ο Κεραυνός τη σωτηρία του, ο οποίος έχει άλλα δυο ματς φωτιά. Μονόδρομος η νίκη για τη Μαρκο λοιπόν που είχε έρθει ισόπαλη στον πρώτο γύρο με τον Κεραυνό. Είναι παιχνίδι που πάντα θα συγκινεί, ανεξάρτητα τη βαθμολογική θέση των ομάδων.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Μαρκόπουλου, με διαιτητή τον Μπερέτα και βοηθούς τους Κάλλη, Τζαφόλια Δ. και ώρα 15:00.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου