Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019

PRE GAME ΣΑΒΒΑΤΟΥ Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ






ΑΜΦΙΑΡΑΟΣ ΚΑΛΑΜΟΥ VS ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ




Ο Αμφιάραος δεν πήρε το τρίποντο από την Βουλιαγμένη και παρέμεινε στους 14 βαθμούς και στη 12η θέση. Σήμερα αντιμετωπίζει τον Εθνικό που και αυτός με την σειρά του δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο από το Κρυονέρι. Έχει 27 βαθμούς και βρίσκεται στην πρώτη πεντάδα. Και οι δύο θα κοιτάξουν να πάρουν τη νίκη ο καθένας για διαφορετικούς λόγους. Οι γηπεδούχοι για να ανέβουν βαθμολογικά και να σιγουρέψουν την παραμονή τους στην κατηγορία και οι φιλοξενούμενοι για να μην χάσουν την επαφή με την κορυφή καθώς μετά ακολουθούν δύο δύσκολοι αγώνες με Σαρωνικό εντός και Κορωπί εκτός. Το παιχνίδι του πρώτου γύρου το είχε πάρει ο Εθνικός με 3-0.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Καλάμου, με διαιτητή τον Βλάχο Αντ. και βοηθούς τους Μπουξμπάουμ, Ντόστη και ώρα 15:00.





ΑΕΤΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ VS ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ




Νίκη για τον Αετό μετά από 12 αγωνιστικές επί του Αυλώνα με σκορ 5-0. Βρίσκεται στη 13η θέση με 11 βαθμούς. Το Πικέρμι πρέπει να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα για να μπορέσει να ξεφύγει από την καυτή ζώνη του υποβιβασμού. Σήμερα υποδέχεται στο γήπεδο του τη δυνατή Νίκη Δροσιάς που με 6 νίκες και 8 ισοπαλίες βρίσκεται στην 6η θέση και με διαφορά -1 βαθμούς από τον πέμπτο Εθνικό. Στον αγώνα της με τον Πρωτέα πήρε τη νίκη με σκορ 3-2. Το παιχνίδι του πρώτου γύρου είχε έρθει ισόπαλο με τέρματα 1-1.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Ραφήνας, με διαιτητή τον Κορωνιά και βοηθούς τους Γκούβα, Τζαφόλια Β. και ώρα 15:00.




ΠΡΩΤΕΥΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ VS ΩΡΩΠΟΣ



Ο Πρωτέας την προηγούμενη αγωνιστική δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο, ενώ την Τετάρτη στον εξ αναβολής αγώνα με την Ατλαντίδα ήρθε ισόπαλος με σκορ 0-0.  Βρίσκεται στην 15η θέση με 8 βαθμούς. Σήμερα αντιμετωπίζει στο γήπεδο του τον πρωτοπόρο Ωρωπό που πέρασε νικηφόρα από την Ατλαντίδα με σκορ 1-2. Οι φιλοξενούμενοι θα ζητήσουν τη νίκη για να καθιερωθούν στην κορυφή για να πάρουν το εισιτήριο της ανόδου. Οι γηπεδούχοι πρέπει να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα ξεκινώντας από ισοπαλία για να μείνουν ζωντανοί στο κυνήγι της παραμονής. Το παιχνίδι του πρώτου γύρου είχε λήξε ισόπαλο με σκορ 0-0.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Παλαιάς Φωκαίας, με διαιτητή τον Τριγάζη και βοηθούς τους Κουτζιακουτζίδη, Χόικα και ώρα 15:00.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου