Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019

PRE GAME ΚΥΡΙΑΚΗΣ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ






ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ VS ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ



Ο Θησέας σήμερα φιλοξενεί τον Παθιακακή που έχει κίνητρο για θετικό αποτέλεσμα καθώς βρίσκεται χαμηλά στην βαθμολογία. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι χωρίς άγχος παίζουν πιο ελεύθερο ποδόσφαιρο, επανέρχονται στο γήπεδο τους και οι δική τους τοποθέτηση στον αγώνα θα καθορίσει την εξέλιξη του.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Αγ. Μαρίνας, με διαιτητή τον Τριγάζη και βοηθούς τις Γκόντα, Αλεξοπούλου και ώρα 15:00.




ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ VS ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ


Και στο κύπελλο και στο πρωτάθλημα αντίπαλοι η Μάχη με την Βούλα. Συνάντηση από δυο μεστές ομάδες του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι του πρώτου γύρου το είχε πάρει ο Άρης. Οι γηπεδούχοι παίζουν για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική στο γήπεδο τους και προέρχονται από νίκη. Το ίδιο συμβαίνει και με τη Βούλα που παίζει το δεύτερο εκτός έδρας παιχνίδι της. Ενδιαφέρον αγώνας από δύο μονομάχους που διαθέτουν πολύ καλούς προπονητές.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Μαραθώνα, με διαιτητή τον Μπερέτα και βοηθούς τους Τζαφόλια Δ., Σοφιά και ώρα 15:00.




ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ VS ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ


Ματς κατηγορίας και για τους δυο αντιπάλους. Το παιχνίδι αναμένεται ανοιχτό γιατί και οι δυο αντίπαλοι θέλουν τη νίκη. Το Λαύριο με πλεονέκτημα έδρας για δεύτερη αγωνιστική, προέρχεται από νίκη και σήμερα υποδέχεται την Παιανία που πραγματοποιεί καλές εμφανίσεις αλλά δεν μπορεί να πάρει αποτέλεσμα. Το πιο ενδιαφέρον ματς της ημέρας, λόγω της βαθμολογικής κρισιμότητας.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Λαυρίου "Γ. Ραφιάς", με διαιτητή τον Ζαχαρόπουλο και βοηθούς τους Μπουξμπάουμ, Πολυχρονιάδη και ώρα 15:00.




ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ VS ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ



Ο Αστέρας έχε πάρει το παιχνίδι του πρώτου γύρου στο Μενίδι με 1-0. Γνωρίζει τα αποτελέσματα που έφεραν εχτές οι άλλοι δύο μνηστήρες και θα επιδιώξει το τρίποντο για να διατηρήσει την απόσταση ασφαλείας. Οι Μενιδιάτες για δεύτερο συνεχόμενο ματς εκτός έδρας και αυτό με τον πρωτοπόρο Αστέρα. Δύσκολο απόγευμα για αυτούς καθώς έχουν απέναντι τους την καλύτερη ομάδα της κατηγορίας (καλύτερη άμυνα-επίθεση).
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Βάρης, με διαιτητή τον Δραγάτη και βοηθούς τους Κουλοχέρη, Χόικα και ώρα 15:00.



ΑΧΙΛΛΕΥΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ VS ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ



Ο Αχιλλέας έχει πέντε αγωνιστικές να κερδίσει και σήμερα θα κοιτάξει να ρεφάρει. Είχε πάρει διπλό στον πρώτο γύρο στη Ραφήνα. Η Τριγλία έχει τρεις αγωνιστικές χωρίς νίκη κι σημερινός της αντίπαλος ειδικά στον Κόκκινο Μύλο είναι πολύ δυνατός. Προβλέπεται παιχνίδι κλειστό από τις δυο ομάδες που θα έχουν την προσοχή τους στραμμένη στα μετόπισθεν.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο Κάτω Αχαρνών, με διαιτητή τον Βλάχο Ανδ. και βοηθούς τους Τζαφόλια Β., Κουτζιακουτζίδη και ώρα 15:00.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου