Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019

PRE GAME ΚΥΡΙΑΚΗΣ Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ






ΑΤΛΑΝΤΙΣ VS ΓΕΡΑΚΑΣ



Η Ατλαντίδα προέρχεται από εντός έδρας ήττα από τον Ωρωπό, ενώ την Τετάρτη στην έξοδο της στον εξ αναβολής ματς με τον Πρωτέα ήρθε ισόπαλη, βρίσκεται λοιπόν στη 10η θέση με 18 βαθμούς. Σήμερα στο γήπεδο της φιλοξενεί τον Γέρακα που ήρθε ισόπαλος στην Αρτέμιδα με σκορ 2-2. Έχει 21 βαθμούς και βρίσκεται στην 7η θέση. Το ματς του πρώτου γύρου το είχε πάρει ο Γέρακας με σκορ 1-0. Οι γηπεδούχοι θα ζητήσουν τη νίκη για να πάρουν τη ρεβάνς και οι φιλοξενούμενοι θα επιδιώξουν το τρίποντο για να πάρουν ψυχολογία για το δύσκολο επερχόμενο παιχνίδι με τον Ωρωπό.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Ανθούσας, με διαιτητή τον Φωστέρη και βοηθούς τους Γκούβα, Κακάνη και ώρα 15:00.




Α.Ο ΑΡΤΕΜΙΣ VS ΣΤΑΜΑΤΑ



Η Αρτέμιδα την 15η αγωνιστική ήρθε ισόπαλη με τον Γέρακα, έφτασε τους 11 βαθμούς και βρίσκεται την 14η θέση. Σήμερα υποδέχεται την Σταμάτα και πρέπει να κοιτάξει να πάρει το τρίποντο για να ξεφύγει από την  ζώνη του υποβιβασμού. Δεύτερη έξοδος για την Σταμάτα. Την προηγούμενη αγωνιστική δεν κατάφερε να πάρει το παιχνίδι στο Κορωπί, ενώ απόψε θα κοιτάξει κερδίσει για να πατσίσει τους τρεις χαμένους βαθμούς από την πρώτη έξοδο της. Βρίσκεται στην 8η θέση με 20 βαθμούς. Το παιχνίδι του πρώτου γύρου είχε έρθει ισόπαλο με τέρματα 2-2.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Παιανίας, με διαιτητή τον Ρεντίφη και βοηθούς τους Μακρή, Πύκνη και ώρα 15:00.




ΚΟΡΩΠΙ VS ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ




Το Κορωπί προέρχεται από εντός έδρας νίκη επί της Σταμάτας. Βρίσκεται και πάλι στην 3η θέση με 30 βαθμούς. Σήμερα και πάλι στο γήπεδο του φιλοξενεί τη Λαυρεωτική, που δεν κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς στην έξοδο της στην Ανάβυσσο. Παρέμεινε έτσι στην 11η θέση και στους 17 πόντους. Οι γηπεδούχοι θα κοιτάξουν να πάρουν τη νίκη για να παραμείνουν ψηλά και στον στόχος τους που είναι η άνοδος. Οι φιλοξενούμενοι θα κοιτάξουν για θετικό αποτέλεσμα για την βαθμολογική άνοδο και ψυχολογία. Το παιχνίδι του πρώτου γύρου το είχε πάρει το Κορωπί με τέρματα 0-1.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Κορωπίου "Αντ. Πρίφτης", με διαιτητή τον Βλάχο Αντ. και βοηθούς τους Γουργιώτη, Χριστόπουλο και ώρα 15:00.




ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ VS ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ



Ο Σαρωνικός στον εντός έδρας αγώνα του με την Λαυρεωτική, πήρε το τρίποντο και ανέβηκε στην 4η θέση έχοντας 28 βαθμούς. Και πάλι στο γήπεδο του σήμερα υποδέχεται την Βουλιαγμένη που έχει ανεβάσει στροφές, πήρε τους τρεις βαθμούς από τον Κάλαμο και βρίσκεται 9η με 19 βαθμούς. Με το πλεονέκτημα της έδρα τους οι γηπεδούχοι, θα αναζητήσουν την νίκη για να ανέβουν ένα σκαλί παραπάνω προς την κορυφή και την άνοδο. Οι φιλοξενούμενοι θα κοιτάξουν κι αυτοί με τη σειρά τους το θετικό αποτέλεσμα για να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί τους και να κρατήσουν την καλή ψυχολογία για το έτερο δύσκολο παιχνίδι που ακολουθεί με το Κορωπί. Τον αγώνα του πρώτου γύρου τον είχε πάρει ο Σαρωνικός με τέρματα 1-3.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Σαρωνικού, με διαιτητή τον Πανούτσο και βοηθούς τους Τσέλιο, Πολίτη και ώρα 15:00.



ΚΡΥΟΝΕΡΙ VS Α.Ο ΑΥΛΩΝ




Το Κρυονέρι την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα του πήρε τη νίκη από τον Εθνικό και τους τρεις βαθμούς. Παρέμεινε στη 2η θέση και στο -2 από τον πρωτοπόρο Ωρωπό. Σήμερα και πάλι στο γήπεδο του αντιμετωπίζει τον Αυλώνα που δεν έχει ακόμα βαθμούς και βρίσκεται στην τελευταία θέση. Τη νίκη θα αναζητήσουν και οι δύο για διαφορετικούς λόγους. Ματς που δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να υποτιμηθεί. Το παιχνίδι του πρώτου γύρου το είχε κερδίσει το Κρυονέρι με σκορ 0-6.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Κρυονερίου, με διαιτητή τον Αρφάνη και βοηθούς τους Μαραγκού, Καλαμπάκα και ώρα 15:00.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου