Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019

PRE GAME ΣΑΒΒΑΤΟΥ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ







ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ VS ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ



Τα Καλύβια υποδέχονται τη Μάχη που προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες κι ακριβώς αντίθετα, τα Καλύβια προέρχονται από δύο ήττες και βρίσκονται στο +3 από την ουρά. Τη νίκη σαφώς τη θέλουν οι γηπεδούχοι πιο πολύ έστω και με μισό γκολ. Δεν θα γίνει ανοιχτό παιχνίδι καθώς προέχει σε πρώτη φάση να μην χαθεί το ματς. Ενδιαφέρον αγώνας ως προς το κοουτσάρισμα του.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο των Αναβύσσου, με διαιτητή τον Πανούτσο και βοηθούς τους Γουρνιά, Κακάνη και ώρα 15:00.




ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ VS ΑΝΟΙΞΗ



Ματς κατηγορίας για την Παιανία που σήμερα υποδέχεται την Άνοιξη και κατά σύμπτωση είναι η ομάδα από την οποία έχει πάρει την πρώτη και μοναδική της νίκη η Παιανία. Η Άνοιξη προέρχεται από νίκη κι έχει έφεση στις ισοπαλίες καθώς παίζει φέτος λόγω απουσιών πιο κλειστό παιχνίδι από πέρσι. Δυνατός γρίφος για τον Τσομπανάκη το σημερινό παιχνίδι.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Παιανίας, με διαιτητή τον Δραγάτη και βοηθούς τους Κάλλη, Τσέλιο και ώρα 15:00.



ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ VS ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ



Πρώτη έξοδος για το Λαύριο μετά από δύο εντός έδρας συνεχόμενα νικηφόρα παιχνίδια. Στο Μενίδι θα αντιμετωπίσει μία ομάδα κλειστή που έχει 9 ισοπαλίες και δύο μόλις νίκες. Το Λαύριο για να μείνει σε ανοδική πορεία θα προσπαθήσει για το χι. Οι Μενιδιάτες διαθέτουν πολύ καλή άμυνα και μπροστά με τον Μαβίδη μπορούν να τελειώσουν θετικά τις φάσεις. Το παιχνίδι κρύβει βαθμολογικό ενδιαφέρον. Στον πρώτο γύρο οι δύο αντίπαλοι είχαν έρθει ισόπαλοι.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Αγ. Άννας, με διαιτητή τον Βλάχο Αντ. και βοηθούς τους Σόφια, Αλεξοπούλου και ώρα 15:00.




ΜΑΡΚΟ VS ΑΧΙΛΛΕΥΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ



Ο Αχιλλέας έρχεται σήμερα στο Μαρκόπουλο έχοντας έξι αγωνιστικές να κερδίσει και προέρχεται από εντός έδρας ήττα. Η Μαρκο έχει δύο στα δύο νικηφόρα συνεχόμενα παιχνίδια εντός έδρας κι αυτό είναι το τρίτο εντός έδρας. Για τους γηπεδούχους λόγω πρωταθλητισμού δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη, γιατί δεν φροντίζουν να κερδίσουν αλλά ελπίζουν και σε στραβοπάτημα της Βάρης αύριο στα Γλυκά Νερά. Το παιχνίδι του πρώτου γύρου το είχε πάρει η Μαρκο στον Κόκκινο Μύλο.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Μαρκόπουλου, με διαιτητή τον Ζαχαρόπουλο και βοηθούς τους Βιτσεντζάτο, Κυριακόπουλο και ώρα 15:00.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου