Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019

PRE GAME ΣΑΒΒΑΤΟΥ Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ






ΣΤΑΜΑΤΑ VS Α.Ο ΑΤΛΑΝΤΙΣ



Στον πρώτο γύρο το ματς ανάμεσα στην Σταμάτα και την Ατλαντίδα είχε λήξει ισόπαλο με τέρματα 1-1. Η Σταμάτα προέρχεται από ήττα ενώ αντίθετα η Ατλαντίδα κέρδισε το τρίποντο στο γήπεδο της. Δύο ομάδες με ένα βαθμό διαφορά, που θα κοιτάξουν να πάρουν την νίκη, οι γηπεδούχοι για να ανεβάσουν ψυχολογία για το δύσκολο επερχόμενο αγώνα με τον Ωρωπό και οι φιλοξενούμενοι για να συνεχίσουν τα νικηφόρα αποτελέσματα.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Σταμάτας, με διαιτητή τον Τριγάζη και βοηθούς τους Τζαφόλια Δ., Κουτζιακουτζίδη και ώρα 15:00.




ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ VS ΚΟΡΩΠΙ




Την προηγούμενη αγωνιστική η Βουλιαγμένη γεύτηκε την ήττα στην Ανάβυσσο κι έχασε το αήττητο των  εννέα αγωνιστικών. Το Κορωπί προέρχεται από νίκη, κάτι που θα επιδιώξει να κάνει και σήμερα. Οι γηπεδούχοι που επιστρέφουν σπίτι τους, έχουν "δυναμώσει" θα κοιτάξουν να βάλουν δύσκολα στους φιλοξενούμενους, να κλέψουν τους τρεις βαθμούς και να ισοφαρίσουν την ισοπαλία του πρώτου γύρου.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Βουλιαγμένης, με διαιτητή τον Δήμα και βοηθούς τους Πολυχρονιάδη, Τζαφόλια Β.και ώρα 15:00.



ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ VS ΚΡΥΟΝΕΡΙ




Η Δροσιά με μόλις μία ήττα στο ενεργητικό της και με σφιχτή άμυνα, υποδέχεται σήμερα στο γήπεδο της το δυνατό Κρυονέρι που φέτος κοιτάει την άνοδο και σίγουρα θα του βάλει δύσκολα. Οι γηπεδούχοι την προηγούμενη αγωνιστική έφερε ισοπαλία στο Πικέρμι, ενώ οι φιλοξενούμενοι πέρασαν νικηφόρα από τον Αυλώνα. Ενδιαφέρον παιχνίδι, που θα προσελκύσει κόσμο και που μάλλον δύσκολα θα μπει το γκολ. Ο αγώνας τους πρώτου γύρου είχε έρθει ισόπαλος χωρίς τέρματα.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Διονύσου, με διαιτητή τον Φωστέρη και βοηθούς τους Χριστόπουλος, Νίκα και ώρα 15:00.



ΑΕΤΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ VS ΠΡΩΤΕΥΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ



Ματς ουραγών. 12 βαθμούς έχει ο Αετός και 8 ο Πρωτέας. Με νίκη το Πικέρμι παραμένει στο κόλπο της παραμονής, το ίδιο ισχύει και για τον Πρωτέα που έχει μπροστά του έναν ολόκληρο γύρο και με θετικά αποτελέσματα μπορεί να παραμείνει ζωντανός. Ο Αετός με τις πρόσφατες ενέσεις παικτών πήρε τον ένα πόντο της ισοπαλίας από τη Δροσιά, ενώ ο Πρωτέας δεν κατάφερε να φέρει θετικό αποτέλεσμα. Το παιχνίδι του πρώτου γύρου το είχε πάρει το Πικέρμι με σκορ 0-4. Το αποτέλεσμα του παιχνιδιού θα σηματοδοτήσει πολλά για τις δύο ομάδες.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Ραφήνας, με διαιτητή τον Αρφάνη και βοηθούς τους Σπίθα, Μακρή και ώρα 15:00.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου