Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019

PRE GAME ΣΑΒΒΑΤΟΥ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ







ΑΝΟΙΞΗ VS ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ



Και οι δυο αντίπαλοι προέρχονται από ήττα. Η Άνοιξη με πλεονέκτημα έδρας και λιγότερο ίσως άγχος από τους Μενιδιάτες που θέλουν περισσότερο ένα θετικό αποτέλεσμα. Κλειστό ματς από δυο ομάδες που θα επιδιώξουν να μην χάσουν. Η σκοπιμότητα λοιπόν θα έχει πρωτεύοντα ρόλο σε αυτή την αναμέτρηση. Το παιχνίδι του πρώτου γύρου το είχε πάρει ο Νικολακάκης με 3-0.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Άνοιξης, με διαιτητή την Αντωνίου Ελ. και βοηθού τους Πολυχρονιάδη, Γουρνιά και ώρα 15:00.





ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ VS ΜΑΡΚΟ




Για ένα αποτέλεσμα πάνε και οι δυο μνηστήρες, η ισοπαλία δεν βολεύει κανέναν. Η νίκη θα θέσει εν μέρει εκτός στόχου τον ηττημένο αντίπαλο. Ποιοτικές και έμπειρες ομάδες και οι δύο η Μαρκο είναι αήττητη στο πρωτάθλημα και ο Αγ. Στέφανος έχει μόλις μία ήττα. Ντέρμπι, κλειστό παιχνίδι που απαιτεί υπομονή, συγκέντρωση και την αναζήτηση του μισού λάθους για να γίνει το γκολ. Είναι το ντέρμπι της αγωνιστικής που θα καθορίσει την επόμενη μέρα.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Σταμάτας, με διαιτητή τον Βλάχο Ανδ. και βοηθούς τους Μπουξμπάουμ. Τζαφόλια Β. και ώρα 15:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου