Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019

PRE GAME ΣΑΒΒΑΤΟΥ Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ






Α.Ο ΑΤΛΑΝΤΙΣ VS ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ




Η Ατλαντίδα την προηγούμενη αγωνιστική δεν κατάφερε να πάρει βαθμό στην έξοδο της στην Σταμάτα. Αντίθετα η Λαυρεωτική προέρχεται από νίκη εντός έδρας επί της Αρτέμιδος. Δύο ομάδες που απέχουν ένα πόντο βαθμολογικά, θα κοιτάξουν για το τρίποντο. Οι φιλοξενούμενοι έχουν ένα λόγο παραπάνω να επιδιώξουν τη νίκη καθώς την επόμενη βδομάδα θα φιλοξενήσουν στο γήπεδο τυς τον πρωτοπόρο Ωρωπό και οι γηπεδούχοι για να πάρουν τους τρεις βαθμούς, να ανέλθουν βαθμολογικά και ψυχολογικά για τη συνέχεια. Το παιχνίδι του πρώτου γύρου είχε έρθει ισόπαλο με τέρματα 2-2.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Ανθούσας, με διαιτητή τον Δραγάτη και βοηθούς τους Χόικα, Κουλοχέρη και ώρα 15:00.




Α.Ο ΑΡΤΕΜΙΣ VS ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ




Και οι δύο σημερινοί αντίπαλοι προέρχονται από ήττα. Οι μεν γηπεδούχοι από την Λαυρεωτική και οι δε φιλοξενούμενοι από το Κορωπί. Η Αρτέμιδα βρίσκεται με 14 βαθμούς στη 13η θέση και για να απομακρυνθεί από τη ζώνη του υποβιβασμού πρέπει σήμερα να ζητήσει τη νίκη, γιατί ακολουθεί το δύσκολο παιχνίδι με τον Εθνικό στη Νέα Μάκρη. Τη Βουλιαγμένη τη συναντάμε μία θέση παραπάνω στη 12η με +5 βαθμούς διαφορά από την σημερινή της αντίπαλο, τη βολεύει και η ισοπαλία. Το παιχνίδι στον πρώτο γύρο το είχε πάρει η Άρτεμις με σκορ 0-2.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Ραφήνας, με διαιτητή τον Ζαχαρόπουλο και βοηθούς τους Κάλλη, Γουργιώτη και ώρα 15:00.




ΑΜΦΙΑΡΑΟΣ ΚΑΛΑΜΟΥ VS ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ




Ο Αμφιάραος την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε τον Αυλώνα εκτός έδρας, ενώ η Δροσιά με αντίπαλο το δυνατό Κρυονέρι έφτασε στις δέκα ισοπαλίες. Τη δυνατή άμυνα των φιλοξενούμενων καλείται σήμερα ο Κάλαμος να αντιμετωπίσει ενώ εκείνος διαθέτει καλύτερη επίθεση. Η Δροσιά θα διεκδικήσει το τρίποντο για να κρατήσει τη θέση της στην πρώτη πεντάδα, ενώ την περιμένει ένα δύσκολο ματς την επόμενη εβδομάδα με τον Σαρωνικό. Το παιχνίδι του πρώτου γύρου είχε λήξει ισόπαλο με σκορ 1-1.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Καλάμου, με διαιτητή τον Αρφάνη και βοηθούς τους Ζήσιο Ντούρο, Κωστάκη και ώρα 15:00.





ΠΡΩΤΕΥΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ VS ΓΕΡΑΚΑ




Ο Πρωτέας την προηγούμενη βδομάδα πήρε τη δεύτερη του νίκη στο πρωτάθλημα, τρεις βαθμούς και ψυχολογία για την συνέχεια. Σήμερα αντιμετωπίζει τον Γέρακα, ο οποίος δεν κατάφερε να πάρει βαθμό στο παιχνίδι του με τον Ωρωπό. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην προτελευταία θέση και για να παραμείνουν ζωντανοί στο κυνήγι της παραμονής, θα πρέπει να συνεχίσουν τα θετικά αποτελέσματα.
Ο αγώνας του πρώτου γύρου είχε έρθει ισόπαλος χωρίς τέρματα.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Παλαιάς Φώκαιας, με διαιτητή τον Μπερέτα και βοηθούς τους Σοφιά, Πολίτη και ώρα 15:00.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου