Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019

PRE GAME ΚΥΡΙΑΚΗΣ Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ






ΩΡΩΠΟΣ VS ΣΤΑΜΑΤΑ




Ο Ωρωπός την προηγούμενη αγωνιστική στην έξοδο του στον Γέρακα κέρδισε την τοπική ομάδα με 1-2. Σήμερα υποδέχεται στο γήπεδο του στη Σταμάτα που κι εκείνη προέρχεται από εντός έδρας νίκη επί της Ατλαντίδας. Οι γηπεδούχοι που τους ενδιαφέρει μόνο ο άσσος και κανένα άλλο αποτέλεσμα, θα επιδιώξουν και σήμερα να το καταφέρουν για να εξασφαλίσουν απόσταση ασφαλείας από το δεύτερο Κορωπί. Η Σταμάτα έχει έναν ακόμα λόγο να κερδίσει σήμερα, πέρα από την βαθμολογική ανέλιξη, να πάρει και τη ρεβάνς από το παιχνίδι του πρώτου γύρου που το είχε πάρει ο Ωρωπός, με σκορ 0-1.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο Νέων Παλατίων, με διαιτητή τον Πανούτσο και βοηθούς τους Γκούβα και Παπαδιώτη και ώρα 15:00.



ΚΟΡΩΠΙ VS ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ




Το Κορωπί έπειτα από τη νίκη του επί της Βουλιαγμένης σκαρφάλωσε στην 2η θέση και είναι στο -3 από την κορυφή. Ο Εθνικός προέρχεται από εντός έδρας ήττα από τον Σαρωνικό. Σήμερα αντιμετωπίζει τον δευτεραγωνιστή της κατηγορίας και θα ζητήσει τη νίκη για να παραμείνει κι εκείνος σε τροχιά ανόδου, αλλά και για να αποδείξει ότι τη νίκη στο ματς του πρώτου γύρου δεν την είχε πάρει τυχαία (1-0). Για τους γηπεδούχους το τρίποντο είναι μονόδρομος καθώς σε περίπτωση στραβοπατήματος του πρωτοπόρου, θα συγκατοικήσουν στην κορυφή.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Κορωπίου "Αντ. Πρίφτης", με διαιτητή τον Μπερέτα και βοηθούς τους Κωστάκη, Νίκα και ώρα 15:00.




ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ VS Α.Ο ΑΥΛΩΝ



Ο Σαρωνικός προέρχεται από νίκη επί του Εθνικού Ν. Μάκρης. Ευκαιρία δίνεται σήμερα στην ομάδα της Αναβύσσου να πάρει ένα τρίποντο και να παραμείνει σε τροχιά ανόδου, καθώς υποδέχεται τον ουραγό Αυλώνα. Το ματς αυτό απαιτεί σοβαρότητα και συγκέντρωση. Οι φιλοξενούμενοι με νέα διοίκηση, που αυτό σημαίνει θετικό πρόσημο και ψυχολογία, θα επιδιώξουν θετικό αποτέλεσμα. Την έκβαση του αγώνα θα καθορίσει η αγωνιστική προσέγγιση του Σαρωνικού. Το παιχνίδι του πρώτου γύρου το είχε κερδίσει ο Σαρωνικός με τέρματα 0-6.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Αναβύσσου, με διαιτητή τον Λάμπρου και βοηθούς τις Γκόντα, Μπάλαγκα και ώρα 15:00.




ΚΡΥΟΝΕΡΙ VS ΑΕΤΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ



Στο ουδέτερο γήπεδο της Νέας Μάκρης σήμερα το Κρυονέρι υποδέχεται τον Αετό Πικερμίου. Οι γηπεδούχοι την προηγούμενη αγωνιστική έφεραν ισοπαλία στην έξοδο τους στη Δροσιά, ενώ ο Αετός έχασε στην έδρα του από τον Πρωτέα. Σήμερα το Κρυονέρι θα ζητήσει τη νίκη από το Πικέρμι καθώς βρίσκεται στην 3η θέση και στο -4 από την κορυφή. Οι φιλοξενούμενοι χρειάζονται το τρίποντο για να ξεφύγουν από τη ζώνη υποβιβασμού και να παραμείνουν ζωντανοί στη υπόθεση παραμονής. Το παιχνίδι του πρώτου γύρου το είχε πάρει το Κρυονέρι με σκορ 0-2.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Νέας Μάκρης, με διαιτητή τον Δήμα και βοηθούς τους Τσελεπίδη, Περδίκη Ι. και ώρα 15:00.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου