Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019

PRE GAME ΚΥΡΙΑΚΗΣ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ







ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ VS ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ




Η Τριγλία έχει δύο στα δύο νικηφόρα παιχνίδια και τα δύο μάλιστα, εκτός έδρας. Σήμερα στο σπίτι της υποδέχεται τον Άρη που έχει τρεις αγωνιστικές να κερδίσει. Οι πρόσφυγες με νίκη τους μπαίνουν τρόπον τινά σε ένα άτυπο γκρουπ αδιάφορων βαθμολογικά. Ο Άρης με χι ή και με διπλό θα κάνει ένα σημαντικό άλμα κι όχι βήμα. Το παιχνίδι του πρώτου γύρου έχει έρθει ισόπαλο με σκορ 1-1.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Ραφήνας, με διαιτητή τον Ρεντίφη και βοηθούς τους Χόικα, Μακρή και ώρα 15:00.




ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ VS ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ




Ο Θησέας σολάρει, όμως δεν πρέπει επ΄ ουδενί να λείψει η σοβαρότητα και η συγκέντρωση. Κανένας αντίπαλος δεν είναι εύκολος. Τα Καλύβια προέρχονται από μία μεγάλη νίκη και πηγαίνουν στην Αγ. Μαρίνα για θετικό αποτέλεσμα. Το παιχνίδι του πρώτου γύρου είχε έρθει ισόπαλο. Εδώ όμως σήμερα θα δείξουν ο προπονητές πως το "έχουν" δει το ματς.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Αγ. Μαρίνας, με διαιτητή τον Δραγάτη και βοηθούς τους Βιτσεντζάτο, Χριστόπουλο και ώρα 15:00.




ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ VS ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ




Η Μάχη αντιμετωπίζει σήμερα έναν αντίπαλο που παλεύει για την σωτηρία του. Έχει κίνητρο λοιπόν η Παιανία που ξέρει ότι η ήττα θα την αφήσει πίσω. Έχουν ψυχολογία καθώς προέρχονται από νίκη και πηγαίνουν στον Μαραθώνα τουλάχιστον για να μην  χάσουν. Η Μάχη θα επιδιώξει εκμεταλλευόμενη τον παράγοντα έδρα να πάρει το τρίποντο που θα την κρατήσει ψηλά στη βαθμολογία και θα της αποβάλλει το άγχος της βαθμολογικής συγκομιδής. Το παιχνίδι του πρώτου γύρου το είχε πάρει η Μάχη με 2-1.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Μαραθώνα, με διαιτητή τον Κορωνιά και βοηθούς τους Κουτζιακουτζίδη, Αλεξοπούλου και ώρα 15:00.




ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ VS ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ



Ο γηπεδούχος έχει τρία στα τρία νικηφόρα αποτελέσματα, άρα βρίσκεται σε ανοδική πορεία και σήμερα με πλεονέκτημα έδρας και με τον κόσμο δίπλα του θα επιδιώξει να πάρει τη νίκη που θα τον διατηρήσει εκτός επικίνδυνης ζώνης. Από την άλλη οι λύκοι έχουν να αντιμετωπίσουν έναν αντίπαλο που καίγεται για βαθμούς σε ένα μικρό γήπεδο με πλαστικό τάπητα και σίγουρα θα είναι δύσκολη η αποστολή τους. Ενδιαφέρον παιχνίδι. Τον αγώνα του πρώτου γύρου το είχαν πάρει τα Γλυκά Νερά με 1-0.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Λαυρίου, με διαιτητή τον Τριγάζη και βοηθούς τους Τσαλίκογλου, Τζαφόλια Β. και ώρα 15:00.



ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ VS ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ




Ο Αστέρας είναι αήττητος, πρωτοπόρος, παίζει στο γήπεδο του κι έχει ποιοτικότερο ρόστερ. Όμως αυτό το ματς έχει μία ιδιαιτερότητα καθώς ο Κεραυνός μπορεί να είναι στα κάτω του, όμως είναι ιστορική ομάδα κι έχει μέταλλο και ψυχή πρωταγωνιστή. Η Βάρη σε αυτό το παιχνίδι πρέπει να βγάλει τον χαρακτήρα του πρωταθλητή. Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, ως προς τη διαχείριση του από μέρους των τεχνικών. Τον αγώνα του πρώτου γύρου το είχε πάρει η Βάρη με 1-0.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Βάρης, με διαιτητή τον Βλάχο Αντ. και βοηθούς τους Μπουξμπάουμ, Πολυχρονιάδη και ώρα 15:00.




ΑΧΙΛΛΕΥΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ VS Γ. ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ




Κατηγορίας ματς για τον Παθιακάκη που για αυτόν πλέον μόνο η νίκη έχει αντίκρισμα, καθώς έχει να γευτεί νίκη τέσσερις αγωνιστικές. Από την άλλη, ο Αχιλλέας ίσως έχει τη λεγόμενη αγωνιστική κοιλιά καθώς έχει επτά αγωνιστικές να φέρει νίκη. Ματς σκοπιμότητας και βαθμοθηρίας με απόρροια μεγάλου ενδιαφέροντος για τους οπαδούς των δύο ομάδων. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου νικητής ήταν ο Αχιλλέας με 1-0.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο Κάτω Αχαρνών, με διαιτητή τον Φωστέρη και βοηθούς τους Κακάνη, Σπίθα και ώρα 15:00.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου