Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019

PRE GAME ΚΥΡΙΑΚΗΣ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ






ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ VS ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ



Τοπική, γειτονική αναμέτρηση που περιέχει αίγλη και το ίματζ για το ποια είναι η καλύτερη ομάδα της περιοχής. Ο Θησέας εντός έδρας έχει χάσει μόνο από τη Βάρη. Ενώ η Τριγλία εκτός έδρας έχει χάσει από Βάρη και Μαρκο, παράλληλα δε προέρχεται από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες. Αναμένεται δυνατό παιχνίδι με κλειστό χαρακτήρα και με δυνατές μονομαχίες. Ξεκινά από το χι και η νίκη αν έρθει, θα την πάρει αυτός με τα λιγότερα λάθη.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Γραμματικού, με διαιτητή τον Ρεντίφη και βοηθούς τους Τζαφόλια Δ., Κάλλη και ώρα 15:00.



ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ VS ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ



Η Μάχη έχει από κάτω της επτά ομάδες και με νίκη σήμερα επί ενός αντιπάλου με τους ίδιους στόχους, θα κλείσει νικηφόρα τον πρώτο γύρο και θα ανέβει βαθμολογικά. Όμως χρειάζεται σοβαρότητα καθώς ο Παθιακάκης μπορεί και κάνει ζημιές. Οι φιλοξενούμενοι εκτός έδρας έχουν  μία νίκη και μία ισοπαλία. Θα παραμείνουν στη γειτονιά καθώς μετά πάνε στον Θησέα.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Μαραθώνα, με διαιτητή τον Δραγάτη και βοηθούς τους Μπουξμπάουμ, Κουτζιακουτζίδη και ώρα 15:00.



ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ VS ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ



Μία νίκη έχει το Λαύριο και αυτή εντός έδρας με την Κερατέα. Σήμερα αντιμετωπίζει τα Καλύβια που έχουν μία νίκη και μία ήττα. Δύσκολος αντίπαλος για το Λαύριο που ψάχνει τη  νίκη και η οποία θα τον βάλει στο πρωτάθλημα ξανά. Το άγχος από τη μια μεριά και το πλεονέκτημα της έδρας από την άλλη, θα παίξουν πρωτεύοντα ρόλο. Οι γηπεδούχοι έχουν και την επόμενη αγωνιστική το πλεονέκτημα έδρας. Ενδιαφέρον ματς ως προς το κοουτσάρισμα που έχει να επιδείξει.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Λαυρίου "Γ. Ραφιάς", με διαιτητή τον Βλάχο Ανδ. και βοηθούς τους Τζαφόλια Β., Τσέλιο και ώρα 15:00.



ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ VS ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ




Ο Αστέρας προέρχεται από ισοπαλία η οποία δεν του στοίχισε όμως. Σήμερα με πλεονέκτημα έδρας και ξέροντας ότι οι δυο υπόλοιποι διεκδικητές κέρδισαν και τον πλησίασαν, μονόδρομος για αυτόν η νίκη. Αντίπαλος του η Παιανία που κάνει τιτάνιες προσπάθειες να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη. Δύσκολο απόγευμα για τους πράσινους που έχουν να αντιμετωπίσουν την καλύτερη επίθεση και την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Βάρης, με διαιτητή τον Κορωνιά και βοηθούς τους Γουρνιά, Τσαλίκογλου και ώρα 15:00.



ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ VS ΑΧΙΛΛΕΥΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ



Με τον νεαρό Χαλβατζή κάτω από τα δοκάρια του ο Κεραυνός και χωρίς τον Τσίκλο, υποδέχεται σήμερα στην Κερατέα τον νεοφώτιστο Αχιλλέα που πραγματοποιεί φέτος μία εκπληκτική πορεία, όμως βρίσκεται πιθανόν σε αγωνιστική κοιλιά καθώς έχει τέσσερις αγωνιστικές να κερδίσει. Ο γηπεδούχος καίγεται για τους βαθμούς καθώς έχει και δύσκολο πρόγραμμα μετά και σίγουρα θα είναι αυτός που θα επιδιώξει περισσότερο από τον αντίπαλο του να πάρει θετικό αποτέλεσμα.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Κερατέας, με διαιτητή την Αντωνίου Ελ. και βοηθούς τους Πολυχρονιάδη, Γουργιώτη και ώρα 15:00.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου