Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019

PRE GAME ΚΥΡΙΑΚΗΣ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ







ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ VS ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ


Τρίτο συνεχόμενο εκτός ματς για την Τριγλία, από τα οποία έχει αποκομίσει μία νίκη και μία ήττα και μάλιστα με το ίδιο σκορ (2-0). Ο Παθιακάκης έχει δύο συνεχόμενες ήττες και οι δυο ήταν εκτός έδρας. Σήμερα επιστρέφει στο σπίτι του και θέλει τη νίκη διότι μετά τα χθεσινά αποτελέσματα ακουμπάει στην επικίνδυνη ζώνη. Για την Τριγλία το χι θα είναι η προτεραιότητα της και βλέπει. Το παιχνίδι του πρώτου γύρου το είχε πάρει ο Παθιακάκης με ευρύ σκορ 3-6.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Άνοιξης, με διαιτητή τον Κορωνιά και βοηθούς τους Πολυχρονιάδη, Γκούβα και ώρα 15:00.



ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ VS ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ




Μονομαχία δύο πολύ καλών ομάδων με εξαιρετικούς προπονητές, με ποιοτικό ρόστερ και με πολυάριθμες ακαδημίες και οι δυο. Όμως φέτος ο Θησέας δεν παίζεται μέσα κι έξω. Ενδιαφέρον παιχνίδι που θα γίνει σε ένα τάπητα χαλί και που θα βοηθήσει την τεχνική ανάπτυξη. Όλα τα αποτελέσματα είναι πιθανά. Ο Άρης προέρχεται από ήττα και ο Θησέας από νίκη. Τον αγώνα του πρώτου γύρου το είχε πάρει ο Θησέας με 2-1.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Βούλας, με διαιτητή τον Πανούτσο και βοηθούς τους Γουρνιά, Τζαφόλια Β. και ώρα 15:00.




ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ VS ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ




Με πολύ κόσμο θα διεξαχθεί ο σημερινός αγώνας στα Γλυκά Νερά  μεταξύ της τοπικής ομάδας και του Αστέρα Βάρης. Το σκορ ενδιαφέρει εκτός από τους Λύκους, Ολυμπιακό Αγ. Στρεφάνου και Μαρκο. Ντέρμπι που το αποτέλεσμα του πιθανόν να καθορίσει την κορυφή Παρτίδα σκακιού για τους δυο προπονητές. Η ψυχραιμία, η υπομονή και η συγκέντρωση και τα λιγότερα λάθη θα αναδείξουν τον νικητή. Ματς από τα υπέρ ενδιαφέροντα της Α΄ ΕΠΣΑΝΑ. Το παιχνίδι του πρώτου γύρου είχε έρθει ισόπαλο 1-1 στη Βάρη.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο των Γλυκών Νερών, με διαιτητή τον Μπερέτα και βοηθούς τους Τζαφόλια Δ., Κάλλη και ώρα 15:00.



ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ VS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ



Μετά τα χθεσινά αποτελέσματα η νίκη για τους δύο σημερινούς μονομάχους είναι μονόδρομος. Ο Κεραυνός για να πετύχει την παραμονή του και το Μπογιάτι για να παραμείνει σε τροχιά ανόδου. Η ισοπαλία δεν βοηθάει κανέναν. Η ποιότητα του Ολυμπιακού απέναντι στο θέλω του Κεραυνού. Παιχνίδι που θα φέρει κόσμο στο γήπεδο λόγω της βαθμολογικής κρισιμότητας του. Τον αγώνα του πρώτου γύρου το είχε πάρει ο Ολυμπιακός με 3-1.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Κερατέας, με διαιτητή τον Φωστέρη και βοηθούς τους Τσαλίκογλου, Κουλοχέρη και ώρα 15:00.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου