Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019

ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ-ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ 0-2 (0-0)


ΜΕ ΕΠΕΙΔΟΣΙΑΚΟ ΦΙΝΑΛΕ






Νίκη ανόδου πέτυχε ο Σαρωνικός στο ουδέτερο γήπεδο του Κρυονερίου, νικώντας τη Νίκη Δροσιάς με 0-2, με δύο γκολ που μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο. Η Δροσιά γεύτηκε τη δεύτερη ήττα της στο πρωτάθλημα, που κατά σύμπτωση και οι δύο είναι από τον Σαρωνικό. Οι φιλοξενούμενοι με τη νίκη τους είναι στο -1 από την κορυφή και το τρίποντο τους είναι σημαντικό, καθώς επικράτησαν επί ενός σπουδαίου αντιπάλου. Τα γκολ των φιλοξενούμενων σημείωσαν στο 59΄ ο Κόεχλερ με μακρινό σουτ κάνοντας το 0-1, στη φάση του γκολ αποβλήθηκε από τον αγώνα και οι Αναβυσσιώτες έμεινα με δέκα παίκτες για μισή ώρα. Το αριθμητικό μειονέκτημα δεν πτόησε τον Σαρωνικό καθώς πέτυχε και δεύτερο τέρμα στο 80΄ με κοντινό πλασέ του Έλενα μετά από συνεργασία με τον Παπακωνσταντίνου, με αποτέλεσμα να κλειδώσει τη νίκη της ομάδας του.

Ο αγώνας σημαδεύτηκε από θλιβερά επεισόδια τα οποία έγιναν στο δεύτερο ημίχρονο. Άτομα άνευ διακριτικών πέταξαν βεγγαλικά στον πάγκο των φιλοξενούμενων.Το παιχνίδι διακόπηκε για είκοσι λεπτά και αφού ο γιατρός του αγώνα παρείχε τις ιατρικές υπηρεσίες του στον προπονητή του Σαρωνικού Γιώργο Δημητρόπουλο, που είχε πέσει στο έδαφος από κροτίδα που έσκασε στη θέση του. Τελικά η αποστολή των φιλοξενούμενων αποχώρησε με συνοδεία αστυνομικής δύναμης. Η δε διοίκηση της ομάδας διευκρινίζει σε ανακοίνωση της ότι η Νίκη Δροσιάς δεν εμπλέκεται στα συμβάντα.



Διαιτητής του αγώνα Τριγάζης, με βοηθούς τους Πολυχρονιάδη και Παπαδιώτη.



ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:




ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ (Ζορμπάς) Παναγόπουλος, Αρκατίνης, Πατρινός, Μπέτσης, Γλέπουρας, Καρατσίκος (76΄ Ασημακόπουλος), Δημητρίου (46΄ Χαμζάι), Καλαμαράς (63΄ Πολιμίτης), Μίχας, Μηλιώτης, Αγγελόπουλος (76΄ Μπουσδέκης)



ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ (Δημητρόπουλος) Καραλής, Σταλπουτζής, Μπουκουβάλας, Ζουρμπουρλής (46΄ Κετέογλου), Μαντζιώκας, Μαραγκός, Παπακωνσταντίνου, Δημητριάδης (75΄ Ρέδι), Μπουγατσιάς (60΄ Ναυπλιώτης), Κοέχλερ, Έλενας (85΄ Γκούτσε)



Πέγκυ Παρίση
peggyparisi@outlook.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου