Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2019

ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΤΗ Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ



ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ




Με 41 βαθμούς Ωρωπός και Κρυονέρι μοιράζονται την 1η και 2η θέση αντίστοιχα, ενώ στο -1 στην 3η και 4η θέση βρίσκονται Κορωπί και Σαρωνικός και με διαφορά 9 πόντων από την πέμπτη Δροσιά.

Στην 6η θέση συναντάμε τον Εθνικό με 29 βαθμούς. Ακολουθεί η Σταμάτα με 25 βαθμούς στην 7η θέση. Έπεται η Ατλαντίδα με 24 βαθμούς και στην 8η θέση.

Στην 9η και 10η θέση ακολουθεί το ζευγάρι Γέρακας-Βουλιαγμένη με 23 βαθμούς. Το έτερο δίδυμο Αμφιάραος-Λαυρεωτική στην 11η και 12η θέση έχει 21 βαθμούς κι ένα δίχτυ ασφαλείας 5 πόντων από την δέκατη τρίτη Άρτεμις που έχει σύνολο 16 βαθμούς.

Στην ουρά βρίσκουμε τον Αετό Πικερμίου στη 14η θέση με 13 βαθμούς, τον Πρωτέα στη 15η θέση με 12 και τον Αυλώνα στη 16η θέση χωρίς βαθμό.



ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ:









Στη 19η αγωνιστική είχαμε 2 άσσους, 4 ισοπαλίες, 2 διπλά και μπήκαν 18 γκολ. Επόμενο ντέρμπι της 20ης αγωνιστικής το ματς Κορωπί-Νίκη Δροσιάς.


Δεύτερη ήττα για τη Δροσιά στο φετινό πρωτάθλημα

Η Λαυρεωτική όπως και στον πρώτο γύρο, έτσι και στον δεύτερο έφερε ισοπαλία με τον πρωτοπόρο Ωρωπό και με το ίδιο αποτέλεσμα (2-2)

Ομοίως Σταμάτα-Γέρακας έφεραν το ίδιο αποτέλεσμα του πρώτου γύρου ισοπαλία με σκορ 1-1 και στους δύο αγώνες.

Πέντε στις πέντε νίκες έχει ο Σαρωνικός

Στα δύο τελευταία ματς ο Ωρωπός έχει 2x2 ισοπαλίες


Ομάδα με την καλύτερη επίθεση Σαρωνικός 47 γκολ υπέρ

Ομάδα με τη χειρότερη επίθεση Αυλώνα 4 γκολ υπέρ

Ομάδα με την καλύτερη άμυνα Κορωπί 13 γκολ κατά

Ομάδα με τη χειρότερη άμυνα Αυλώνα 74 γκολ κατά

Ομάδα με τις περισσότερες νίκες Ωρωπός-Κρυονέρι-Κορωπί-Σαρωνικός 12 νίκες

Ομάδα με τις λιγότερες νίκες Αυλώνα 1 νίκη

Ομάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες Νίκη Δροσιάς 10 ισοπαλίες

Ομάδα με τι λιγότερες ισοπαλίες Αυλώνα καμία ισοπαλία

Ομάδα με τις λιγότερες ήττες Ωρωπός-Κρυονέρι-Νίκη Δροσιάς 2 ήττες

Ομάδα με τις περισσότερες ήττες Αυλώνα 18 ήττες

Ομάδα με τον καλύτερο συντελεστή τερμάτων Κρυονέρι 44-16= +28, Σαρωνικός 47-19= +28

Ομάδα με τον χειρότερο συντελεστή τερμάτων Αυλώνα 4-74= -70



ΔΗΛΩΣΕΙΣ:





ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ "ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"



(προπονητής Σαρωνικού Αναβύσσου)


"Θέλω πω ένα ευχαριστώ στον γιατρό του αγώνα για τις πρώτες βοήθειες που μου έδωσε, στον παρατηρητή του παιχνιδιού που έκανε ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό για να διεξαχθεί ο αγώνας κάτω από δύσκολες συνθήκες που φρόντισε και διαφύλαξε τη σωματική ακεραιότητα όλων μας. Να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου που αγωνίστηκαν κάτω από αντίξοες συνθήκες και με 10 παίκτες από το 50΄ έβαλαν, ένα ακόμη γκολ κι έδειξαν ότι διαθέτουν τις αντοχές που χρειάζεται για να ανταποκριθούν στην δύσκολη συνέχεια.
Για εμάς τώρα, η προσοχή στρέφεται στο επόμενο παιχνίδι με τον Αετό Πικερμίου. Μία ομάδα που διαθέτει ποιοτικές μονάδες στο ρόστερ της. Πρόσφατα ενισχύθηκε με τον Κουτρομάνο από τον Γέρακα και θα είναι ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι".





ΑΡΓΥΡΗΣ ΠΟΥΛΟΣ "ΣΟΚ ΓΙΑ ΕΜΑΣ"


(προπονητής Ωρωπού)


"Η ισοπαλία στο Λαύριο ήταν χειρότερη και από ήττα. Δεχτήκαμε δύο γκολ στο 87΄ και στο 92΄, όπως και με τη Σταμάτα. Αυτό το χρονικό διάστημα μας σοκάρει κάθε φορά. Πρέπει να βρούμε τρόπο να το ξεπεράσουμε. Στο προχθεσινό παιχνίδι είχαμε επτά τελικές από τις οποίες βγήκαν τέσσερα τετ α τετ. Πάλι το Λαύριο μας απέσπασε ισοπαλία με το ίδιο σκορ, όπως και στον πρώτο γύρο. Εμείς διαθέτουμε ένα ποιοτικό κορμό που πλαισιώνεται από νεαρά παιδιά, που πρέπει να αποκτήσουν εμπειρία και παραστάσεις για να έχουμε βάθος στο ρόστερ". 


Πέγκυ Παρίση
peggyparisi@outlook.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου