Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019

PRE GAME ΣΑΒΒΑΤΟΥ Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ






ΣΤΑΜΑΤΑ VS ΓΕΡΑΚΑΣ



Αγώνας ψιλοαδιάφορων βαθμολογικά ομάδων που δουλεύουν την επόμενη μέρα. Η αίγλη περισσότερο του ματς δίνει ένα κίνητρο για τους δυο αντιπάλους. Η Σταμάτα έχει δύο αγωνιστικές να χάσει. Για τον Γέρακα είναι η δεύτερη συνεχόμενη έξοδος. Με πιθανή νίκη οι φιλοξενούμενοι ασφαλίζουν την παραμονή τους ενώ οι γηπεδούχοι με νίκη πλησιάζουν την πρώτη εξάδα. Ενδιαφέρον παιχνίδι ως προς τη διαχείριση του. Ο αγώνας του πρώτου γύρου είχε έρθει ισόπαλος 1-1.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Σταμάτας, με διαιτητή τον Αρφάνη και βοηθούς τους Χριστόπουλο, Μακρή και ώρα 15:00.




ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ VS ΑΤΛΑΝΤΙΣ



Η Ατλαντίς εντός έδρας παίζει καλύτερα. Μπορεί και ξέρει να διοργανώνει το παιχνίδι. Εκτός έδρας δυσκολεύεται. Η Βουλιαγμένη εντός έδρα είναι καλύτερη. Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από νίκη και οι γηπεδούχοι από ισοπαλία. Η Βουλιαγμένη με νίκη απομακρύνεται από την καυτή ζώνη ενώ της Ατλαντίδας της αρκεί και το χι. Το παιχνίδι του πρώτου γύρου το είχε πάρει η Ατλαντίδα με σκορ 2-1.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Βουλιαγμένης, με διαιτητή τον Κορωνιά και βοηθούς τους Σπίθα, Τσέλιο και ώρα 15:00.





ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ VS ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ



Δύσκολο απόγευμα για τους Αναβυσσιώτες που αντιμετωπίζουν τη Δροσιά, η οποία έχει μόλις μία ήττα αλλά δεν έχει το αβαντάζ της έδρας γιατί το παιχνίδι θα γίνει στο ουδέτερο γήπεδο του Κρυονερίου. Η Δροσιά παίζει ελεύθερο ποδόσφαιρο χωρίς άγχος και διαθέτει την καλύτερη άμυνα. Για τον Σαρωνικό το ματς αυτό είναι από εκείνα που δίνουν πρωτάθλημα. Το καλύτερο ίσως παιχνίδι της ημέρας καθώς αναμετράται η καλύτερη άμυνα με την καλύτερη επίθεση. Τον αγώνα του πρώτου γύρου τον είχε πάρει ο Σαρωνικός με τέρματα 4-1.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Κρυονερίου, με διαιτητή τον Τριγάζη και βοηθούς τους Πολυχρονιάδη, Παπαδιώτη και ώρα 15:00.




ΑΕΤΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ VS ΑΜΦΙΑΡΑΟΣ ΚΑΛΑΜΟΥ



Την κατηγορία παίζει σήμερα ο Αετός που με πιθανή νίκη παίρνει ψυχολογία και βαθμολογική ανάσα. Ο Κάλαμος έχει ανταγωνιστικό σύνολο και παίζει ανοιχτό ποδόσφαιρο. Το συμπεραίνουμε από τους συντελεστές τερμάτων που έχει 7-2-9, δείχνει ότι είναι ή της νίκης ή της ήττας. Και οι δυο αντίπαλοι προέρχονται από ήττα. Το παιχνίδι του πρώτου γύρου το είχε πάρει ο Κάλαμος με σκορ 3-0.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Ραφήνας, με διαιτητή τον Λάμπρου και βοηθούς τους Γουργιώτη, Μπάλαγκα και ώρα 15:00.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου