Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019

PRE GAME ΣΑΒΒΑΤΟΥ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ






ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ VS ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ



Στο ουδέτερο της Αναβύσσου τα Καλύβια υποδέχονται την Τριγλία, που βάσει αποτελεσμάτων έξω παίζει πολύ καλύτερα. Στις δύο πρόσφατες εκτός έδρας αναμετρήσεις τους οι Ραφηνιώτες πήραν διπλό. Με 25 βαθμούς είναι ψιλοαδιάφορη βαθμολογικά η Τριγλία, από την άλλη τα Καλύβια θα επιδιώξουν θετικό αποτέλεσμα για να πάρουν βαθμολογική ανάσα, αλλά και επειδή έχουν να αντιμετωπίσουν όλους τους άμεσα ανταγωνιστές τους στη υπόθεση σωτηρία.. Το παιχνίδι του πρώτου γύρου το είχε πάρει η Τριγλία με 2-0.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Αναβύσσου, με διαιτητή τον Φωστέρη και βοηθούς τους Σόφια, Αλεξοπούλου και ώρα 15:00.




ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ VS ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ



Ματς κατηγορίας για τους Μενιδιάτες που κατεβαίνουν με νέο προπονητή κι έχουν να γευτούν νίκη πέντε αγωνιστικές. Μονόδρομος λοιπόν η νίκη για αυτούς έστω και με μισό γκολ γιατί ακουμπούν στην καυτή ζώνη. Οι Μαραθωνίτες από την άλλη προέρχονται από νίκη, αλλά ίσως είναι και κουρασμένοι από τον αγώνα της Τετάρτης. Το χι για την Μάχη θα ήταν επιθυμητό. Στον πρώτο γύρο ο Νικολακάκης είχε χάσει με 1-0.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Αγ. Άννας, με διαιτητή τον Μπερέτα και βοηθούς τους Κυριακόπουλο, Τζαφόλια Β. και ώρα 15:00.




ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ VS ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ



Παιχνίδι ντέρμπι, προς τα κάτω. Ματς κατηγορίας και σκοπιμότητας. Το μεγάλο γήπεδο, το φυσικό χόρτο των γηπεδούχων ίσως δυσκολέψει τους Λαυρεώτες. Και οι δύο αντίπαλοι παίζουν για ένα αποτέλεσμα. Αμφίρροπο παιχνίδι από δυο μονομάχους με τους ίδιους στόχους. Οι Λαυρεώτες είχαν πάρει το παιχνίδι του πρώτου γύρου με 2-1.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Κερατέας, με διαιτητή τον Ζαχαρόπουλο και βοηθούς τους Βιτσεντζάτο, Κακάνη και ώρα 15:00.




ΜΑΡΚΟ VS  ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ



Χωρίς αύριο το ματς το σημερινό για την Μαρκο, διότι με ισοπαλία ή ήττα απομακρύνεται από την κορυφή. Άρα, μόνο νίκη θέλουν σήμερα οι πράσινοι στο Μαρκόπουλο γιατί ο Αστέρας που υποδέχονται σήμερα είναι ο άμεσος ανταγωνιστής τους στην υπόθεση άνοδος, τον κυνηγάνε και σήμερα τους δίνεται η ευκαιρία με νίκη να τον πλησιάσουν. Ο Αστέρας έρχεται έχοντας χτίσει ένα τείχος ασφαλείας 7 βαθμών, έχει την καλύτερη άμυνα και επίθεση και παίζει για δύο αποτελέσματα, ισοπαλία και νίκη. Το παιχνίδι αναμένεται κλειστό, ντέρμπι που θα πάει στη δύναμη και που θα καθορίσει περαιτέρω εξελίξεις. Οι σημερινοί αντίπαλοι είχαν έρθει ισόπαλοι στον πρώτο γύρο 0-0.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Μαρκόπουλου, με διαιτητή τον Δραγάτη και βοηθούς τους Χόικα, Κουλοχέρη και ώρα 15:00.




ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ VS ΑΧΙΛΛΕΥΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ




Εδώ σήμερα θα παίξει πρωτεύοντα ρόλο η ψυχολογία και το πόσο ψυχικά αποθέματα διαθέτουν οι δυο ομάδες. Ο Αχιλλέας βγήκε εκτός κυπέλλου κι έχει να αντιμετωπίσει εκτός από το φαβορί και την κούραση της Τετάρτης λόγω  Κυπέλλου. Επίσης, δεν διαθέτει πλέον δύο βασικά του στελέχη τους Νικολίτσα και Φουκαρά που πήραν μεταγραφή. Το Μπογιάτι πέρα από την ταλαιπωρία λόγω των πρόσφατων γεγονότων, θα επιδιώξει τη νίκη ελπίζοντας σε στραβοπάτημα της Βάρης στο Μαρκόπουλο. Έτσι θα κρατηθεί ψηλά, εντός τροχιάς ανόδου και θα αποκτήσει αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια. Ενδιαφέρον παιχνίδι για τους φιλάθλους. Οι σημερινοί αντίπαλοι είχαν έρθει ισόπαλοι στον Κόκκινο Μύλο χωρίς σκορ.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Άνοιξης, με διαιτητή τον Βλάχο Αντ. και βοηθούς τους Τζαφόλια Δ., Γκούβα και ώρα 15:00.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου