Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019

PRE GAME ΣΑΒΒΑΤΟΥ Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ







 ΩΡΩΠΟΣ VS Α.Ο ΑΥΛΩΝ




Ο Ωρωπός στην έξοδο του στη Νέα Μάκρη πήρε το τρίποντο, με αποτέλεσμα να παραμείνει στην πρώτη θέση με 47 βαθμούς ενώ έχει οκτώ στα οκτώ θετικά αποτελέσματα. Το Κορωπί όμως που καραδοκεί με -1 στη 2η θέση, δεν αφήνει περιθώρια εφησυχασμού. Έτσι, σήμερα οι γηπεδούχοι θα ζητήσουν τη νίκη από τον Αυλώνα για να παραμείνουν κορυφή. Οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν καταφέρει ακόμα να διπλασιάσουν τις νίκες τους στο φετινό πρωτάθλημα, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν είναι υπολογίσιμος αντίπαλος. Ο Ωρωπός είχε πάρει το παιχνίδι του πρώτου γύρου με τέρματα 0-5.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο Νέων Παλατίων, με διαιτητή Αρφάνη και βοηθούς τους Κωστάκη, Καστρινάκη και ώρα 15:00.




ΣΤΑΜΑΤΑ VS ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ




Η Σταμάτα προέρχεται από ήττα στο Λαύριο ενώ η Βουλιαγμένη πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας από τον Γέρακα. Η Σταμάτα έχει σχεδόν εξασφαλίσει τη θέση της στην κατηγορία, χτίζοντας ομάδα για του χρόνου θα παίξει λοιπόν πιο ελεύθερο ποδόσφαιρο.  Η Βουλιαγμένη αν και δεν κινδυνεύει άμεσα, θα κοιτάξει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα για να ανέβει βαθμολογικά και να σιγουρέψει μια καλή τη θέση της στη β΄ κατηγορία για φέτος. Τον αγώνα του πρώτου γύρου τον είχε κερδίσει η Σταμάτα με 0-1.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Σταμάτας, με διαιτητή τον  Μπερέτα και βοηθούς τους Πολυχρονιάδη, Περδίκη Ι. και ώρα 15:00.




Α.Ο ΑΤΛΑΝΤΙΣ VS ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ





Η Ατλαντίδα προέρχεται από νίκη φτάνοντας έτσι τους 30 βαθμούς στο -1 από τη σημερινή αντίπαλο του Νίκη Δροσιάς που την προηγούμενη αγωνιστική γεύτηκε για τρίτη συνεχόμενη φορά την ήττα. Και οι δύο ομάδες έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους στην κατηγορία. Στόχος πλέον η επόμενη χρονιά και το χτίσιμο του ρόστερ. Ενδιαφέρον παιχνίδι από δύο καλές ομάδες. Η Νίκη Δροσιάς είχε πάρει το παιχνίδι του πρώτου γύρου με σκορ 1-0.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Ανθούσας, με διαιτητή τον Τριγάζη και βοηθούς τους Μπάλαγκα, Νίκα και ώρα 15:00





Α.Ο ΑΡΤΕΜΙΣ VS ΑΕΤΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ




Η Άρτεμις στη προσπάθεια της για να παραμείνει στην κατηγορία πήρε μία μεγάλη νίκη επί τη Δροσιάς με σκορ 4-5 ενώ έχει τρία συνεχόμενα νικηφόρα αποτελέσματα. Ο Αετός από την άλλη προέρχεται από ήττα και βρίσκεται στην προτελευταία θέση με 13 βαθμούς. Πρέπει να κάνει πρωταθλητισμό για να καταφέρει να ξεφύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού. Ο στόχος είναι η νίκη και για τους δύο αντιπάλους. Το παιχνίδι του πρώτου γύρου είχε λήξει ισόπαλο με τέρματα 1-1.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο των Σπατών "Δ. Δημητρίου", με διαιτητή τον Φωστέρη και βοηθούς τους Κουλοχέρη, Τσαλίκογλου και ώρα 15:00.



ΠΡΩΤΕΥΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ VS ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ



Ο Πρωτέας την προηγούμενη αγωνιστική πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας στον Κάλαμο και βρίσκεται στη 14η θέση με 14 βαθμούς. Η Λαυρεωτική από την άλλη, πήρε τη νίκη στο γήπεδο της φτάνοντας έτσι τους 24 βαθμούς. Και οι δύο θα ζητήσουν τη νίκη, με τον Πρωτέα να την έχει περισσότερο ανάγκη για να μπορέσει να ξεφύγει από τον σκόπελο του υποβιβασμού. Το αποτέλεσμα του πρώτου γύρω ήταν ισοπαλία με σκορ 1-1.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Παλαιάς Φώκαιας, με διαιτητή τον Πανούτσο και βοηθούς τους Τζαφόλια Β., Πολίτη και ώρα 15:00.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου