Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019

PRE GAME ΣΑΒΒΑΤΟΥ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ






ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ VS ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ




Μάχη αδιάφορων βαθμολογικά, ματς γοήτρου. Η Τριγλία βρίσκεται σε ανοδική πορεία και στοχεύει να πάει όσο ψηλότερα γίνεται για φέτος. Το ίδιο συμβαίνει και για τους λύκους. Δύο ομάδες ίδιες που σίγουρα θα δώσουν και σήμερα ιδιαίτερο τόνο στην 22η αγωνιστική. Το παιχνίδι του πρώτου γύρου το είχε πάρει η Τριγλία με 0-1.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Ραφήνας, με διαιτητή τον Βλάχο Ανδ. και βοηθούς τους Τζαφόλια Δ., Κακάνη και ώρα 15:00.





ΑΝΟΙΞΗ VS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ



Γειτονική αναμέτρηση με τους πράσινους γηπεδούχους, να αναζητούν τη ρεβάνς για την ήττα που υπέστησαν με 2-0 στο  πρώτο γύρο. Το Μπογιάτι με 36 βαθμούς βρίσκεται πλέον μακριά από την κορυφή και δύσκολα να καλύψει το χαμένο έδαφος. Το παιχνίδι κλείνει προς το χι.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Άνοιξης, με διαιτητή τον Βλάχο Αντ. και βοηθούς τους Γκούβα, Μακρή και ώρα 15:00.





ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ VS ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ




Ματς πρωταθλητών με αντίθετες κατευθύνσεις, από δύο ομάδες που κάνουν πρωταθλητισμό και για αυτές υπάρχει ένα αποτέλεσμα. Παιχνίδι σκοπιμότητας και βαθμοθηρίας και που το αποτέλεσμα ενδιαφέρει και άλλους. Το αγώνα του πρώτου γύρου τον είχε πάρει ο Αστέρας με 6-0. Ενδιαφέρον παιχνίδι που θα τραβήξει κόσμο.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Λαυρίου "Γ. Ραφιάς". με διαιτητή τον Δραγάτη και βοηθούς τους Μπουξμπάουμ, Παπαδιώτη και ώρα 15:00.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου