Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019

PRE GAME ΚΥΡΙΑΚΗΣ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ






ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ VS ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ




Οι Μενιδιάτες το πάνε πόντο πόντο σε ρυθμό σημειωτών το φετινό πρωτάθλημα. Με 12 ισοπαλίες δείχνει ότι παίζουν για να μην χάσουν. Ο Παθιακάκης καίγεται περισσότερο από τους φιλοξενούμενους για το τρίποντο, γιατί αισθάνεται στον σβέρκο του την ανάσα του Λαυρίου. Αμφίρροπο παιχνίδι από δύο ομάδες με τους ίδιους στόχους. Ο αγώνας του πρώτου γύρου είχε έρθει ισόπαλος με 1-1.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Σταμάτας, με διαιτητή τον Πανούτσο και βοηθούς τους Μπουξμπάουμ, Τζαφόλια Β. και ώρα 15:00.




ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ VS ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ




Η Παιανία ψάχνει τη νίκη εδώ και καιρό, κάπου θα της κάτσει. Ο Άρης έχει στόχο μόνο το κύπελλο και εκεί θα ρίξει το βάρος του. Όμως, και στο πρωτάθλημα ακόμα δεν έχει καθαρίσει. Κλειστό παιχνίδι με τους πράσινους να ζητάνε το διπλό. Ο αγώνας του πρώτου γύρου είχε λήξει ισόπαλος με 1-1.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Βούλας, με διαιτητή τον Μπερέτα και βοηθούς τους Κακάνη, Αλεξοπούλου και ώρα 15:00.




ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ VS ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ




Τρεις αγωνιστικές μακριά από τις νίκες ο Θησέας, όμως παραμένει σταθερά στην 3η θέση. Τρεις συνεχόμενες νίκες από την άλλη ο Κεραυνός που σήμερα θα επιδιώξει να πάρει θετικό αποτέλεσμα για να  μην υπάρχει υποψία πισωγυρίσματος. Το παιχνίδι του πρώτου γύρου είχε έρθει ισόπαλο με 1-1.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Αγ. Μαρίνας, με διαιτητή τον Τριγάζη και βοηθούς τους Τζαφόλια Δ., Τσέλιο και ώρα 15:00.




ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ VS ΜΑΡΚΟ




Η Μαρκο καίγεται για τη νίκη και ξέροντας το αποτέλεσμα της Βάρης, ρίχνεται με δύναμη στην αναμέτρηση στον Μαραθώνα κόντρα στη Μάχη, που βρίσκεται στη σφαίρα των αδιάφορων βαθμολογικά. Η σκοπιμότητα στο παιχνίδι των πρασίνων είναι δεδομένη. Η Μάχη προέρχεται από ήττα. Στον πρώτο γύρο η Μαρκο είχε νικήσει με 1-0.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Μαραθώνα, με διαιτητή τον Ζαχαρόπουλο και βοηθούς τους Κάλλη, Κουλοχέρη και ώρα 15:00.




ΑΧΙΛΛΕΥΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ VS ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ




Το ματς του πρώτου γύρου το είχαν πάρει τα Καλύβια με 2-1 και αυτά είναι σήμερα που θέλουν πάλι τη νίκη γιατί ακουμπούν στην επικίνδυνη ζώνη. Ο Αχιλλέας παίζει καλύτερα έξω. Σήμερα καλείται να πάρει τη ρεβάνς του πρώτου γύρου.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο Κάτω Αχαρνών, με διαιτητή τον Ρεντίφη και βοηθούς τους Κουτζιακουτζίδη, Χριστόπουλο και ώρα 15:00.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου