Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019

PRE GAME ΚΥΡΙΑΚΗΣ Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ






ΓΕΡΑΚΑΣ VS ΕΘΝΙΚΟΣ Ν.ΜΑΚΡΗΣ



Τη ρεβάνς του πρώτου γύρου θα ζητήσει σήμερα ο Γέρακας, καθώς το παιχνίδι είχε λήξει με 1-0 υπέρ του Εθνικού. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ισοπαλία ενώ οι φιλοξενούμενοι από ήττα. Ο Γέρακας έχει τέσσερα στα τέσσερα θετικά αποτελέσματα. Από την άλλη ο Εθνικός έχει δύο στα δύο αρνητικά αποτελέσματα.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Γέρακα, με διαιτητή τον Κορωνιά και βοηθούς τους Ζήσιο Ντούρο, Πύκνη και ώρα 15:00.





ΚΟΡΩΠΙ VS ΚΡΥΟΝΕΡΙ




Το ντέρμπι της αγωνιστικής. Και οι δύο σημερινοί μονομάχοι με στόχο την άνοδο θέλουν τη νίκη και μονό νίκη. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από νίκη και οι φιλοξενούμενοι από ισοπαλία. Και οι δύο βρίσκονται σε  ανοδική πορεία με το Κορωπί να έχει εννιά στα εννιά θετικά αποτελέσματα και το Κρυονέρι επτά στα επτά αντίστοιχα. Οι γηπεδούχοι με πλεονέκτημα έδρας και φυσικό χόρτο, έχει ελαφρύ προβάδισμα στη σημερινή αναμέτρηση. Κίνητρο για το Κορωπί να πάρει τη ρεβάνς του πρώτου γύρου (4-2) και να καλύψει τη διαφορά τερμάτων σε περίπτωση ισοβαθμίας.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Κορωπίου "Αντ. Πρίφτης", με διαιτητή τον Φωστέρη και βοηθούς τους Σπυρόπουλο, Τσαλίκογλου και ώρα 15:00.





ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ VS ΑΜΦΙΑΡΑΟΣ ΚΑΛΑΜΟΥ



Ο Σαρωνικός προέρχεται από ισοπαλία και έχει επτά στα επτά θετικά αποτελέσματα. Το συγκρότημα του  Γιώργου Δημητρόπουλου έχει κίνητρο και πλεονέκτημα την έδρα. Η διαφορά στη δυναμική γέρνει στη μεριά του Σαρωνικού. Ο Αμφιάραος προέρχεται από ισοπαλία και  θα προσπαθήσει να πάρει θετικό αποτέλεσμα καθώς γνωρίζει τα αποτελέσματα του Πικερμίου και του Πρωτέα. Το παιχνίδι του πρώτου γύρου το είχε πάρει ο Σαρωνικός με τέρματα 2-4.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Αναβύσσου, με διαιτητή τον Κουτρομάνο και βοηθούς τους Σόφια, Μακρή και ώρα 15:00.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου