Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019

PRE GAME ΚΥΡΙΑΚΗΣ Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ






ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ VS ΩΡΩΠΟΣ




Τη νίκη θα ζητήσει σήμερα ο Ωρωπός στην έξοδο του στο Λαύριο για να παραμείνει στην κορυφή, γνωρίζοντας το αποτέλεσμα του Σαρωνικού. Η Λαυρεωτική με πλεονέκτημα έδρας, θέλει θετικό αποτέλεσμα για να μπορέσει να ανασάνει βαθμολογικά. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ήττα και οι φιλοξενούμενοι από ισοπαλία. Οι σημερινοί αντίπαλοι είχαν έρθει ισόπαλοι στο παιχνίδι του πρώτου γύρου με σκορ 2-2.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Λαυρίου "Γ. Ραφιάς", με διαιτητή τον Δήμα και βοηθούς τους Χριστόπουλο, Μακρή και ώρα 15:00.




ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ VS Α.Ο ΑΡΤΕΜΙΣ




Η Άρτεμις ακουμπά στην επικίνδυνη ζώνη, κατά συνέπεια πηγαίνοντας στη  Νέα Μάκρη θα επιδιώξει να πάρει θετικό αποτέλεσμα, απέναντι σε έναν Εθνικό ο οποίος έχει εξασφαλίσει την παραμονή του και δουλεύει την επόμενη μέρα του συλλόγου. Αμφίρροπο παιχνίδι το σημερινό. Τον αγώνα του πρώτου γύρου το είχε πάρει η Άρτεμις με τέρματα 2-1.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Νέας Μάκρης, με διαιτητή τον Λάμπρου και βοηθούς τους Τσελεπίδη, Βαβουράκη Σ. και ώρα 15:00.




Α.Ο ΑΥΛΩΝ VS ΚΟΡΩΠΙ




Το Κορωπί δεν αναμένεται να συναντήσει δυσκολία καθώς η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων είναι εμφανής. Όμως στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να γίνουν. Ο Αυλώνας παίζει με αξιοπρέπεια, διεκδικώντας ότι μπορεί να πάρει ενώ το Κορωπί παίζει για ένα αποτέλεσμα λόγω του πρωταθλητισμού που κάνει. Το παιχνίδι του πρώτου γύρου το είχε πάρει το Κορωπί στα χαρτιά με 3-0.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Αυλώνα, με διαιτητή τον Καρρά και βοηθούς τους Περδίκη Ι., Μαραγκού και ώρα 15:00.



ΚΡΥΟΝΕΡΙ VS ΠΡΩΤΕΥΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ




Δύσκολο απόγευμα για τον Πρωτέα αν και αντιμετωπίζει σε ουδέτερο γήπεδο το Κρυονέρι, το οποίο όμως διεκδικεί άνοδο. Οι φιλοξενούμενοι θα επιδιώξουν σε κλειστό παιχνίδι να αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα γνωρίζοντας ότι το Πικέρμι έφερε ισοπαλία και η Άρτεμις έχει δύσκολη αποστολή. Οι γηπεδούχοι με νίκη παραμένουν στο γκρουπ των πρωτοπόρων. Το παιχνίδι του πρώτου γύρου το είχε πάρει το Κρυονέρι με σκορ 2-1.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο Κάτω Αχαρνών, με διαιτητή τον Κουτρομάνο και βοηθούς τους Αλεξοπούλου, Πολίτη και ώρα 15:00.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου