Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019

PRE GAME ΚΥΡΙΑΚΗΣ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ







ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ VS ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ




Στενεύουν τα περιθώρια για τον Παθιακάκη γιατί σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος παραμένει εντός επικίνδυνης ζώνης. Σήμερα στην έξοδο του στη Βούλα έχει να αντιμετωπίσει έναν αντίπαλο που πέρασε στους 4 του Κυπέλλου καταβάλλοντας υπερπροσπάθεια, παίρνοντας την πρόκριση εκτός έδρας και προφανώς θα είναι κουρασμένος. Το παιχνίδι αυτό λογικά ξεκινά από το χι και την πιθανή νίκη θα την πάρει αυτός με τα λιγότερα λάθη ή ο τυχερότερος. Το παιχνίδι του πρώτου γύρου το είχε πάρει ο Άρης Βούλας 2-3.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Βούλας, με διαιτητή τον Μπερέτα και βοηθούς τους Κουλοχέρη, Τζαφόλια Β. και ώρα 15:00.




ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ VS ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ 




Ματς κατηγορίας για την Παιανία αν και σήμερα μπροστά της έχει ένα πολύ καλό σύνολο, το οποίο γνωρίζει ότι εξ αιτίας των χθεσινών αποτελεσμάτων με νίκη σκαρφαλώνει στη δεύτερη θέση, άρα κίνητρο και για τους δυο αντιπάλους η νίκη για διαφορετικούς λόγους. Αναμένεται συνεπώς παιχνίδι ανοικτό και σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον για τον φίλαθλο κόσμο. Ο Θησέας με 3-2 είχε πάρει το παιχνίδι του πρώτου γύρου.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Παιανιάς, με διαιτητή τον Τριγάζη και βοηθούς τους Πολυχρονιάδη, Σπίθα και ώρα 15:00.




ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ VS ΑΝΟΙΞΗ




Και οι δυο αντίπαλοι προέρχονται από την υπερπροσπάθεια της Τετάρτης για το Κύπελλο, όπου και ανταμείφθηκαν περνώντας στους ημιτελικούς. Στο πρωτάθλημα προέρχονται από νίκη και οι δύο. Το πλεονέκτημα έδρας, το φυσικό χόρτο δίνει ένα προβάδισμα στα Γλυκά Νερά. Η Άνοιξη θα κατέβει για την ισοπαλία. Η αναμέτρηση θα γίνει σε κλειστού χαρακτήρα αγώνα και ο νικητής θα είναι αυτός με τα λιγότερα λάθη. Το παιχνίδι του πρώτου γύρου είχε βρει νικητές τα Γλυκά Νερά με 0-1.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο των Γλυκών Νερών, με διαιτητή τον Ζαχαρόπουλο και βοηθούς τους Χόικα, Γκούβα και ώρα 15:00.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου