Σάββατο 23 Μαρτίου 2019

PRE GAME ΣΑΒΒΑΤΟΥ Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ







ΑΕΤΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ VS ΓΕΡΑΚΑΣ



Ο Αετός Πικερμίου προέρχεται από ήττα, έχει δύο στα δύο αρνητικά αποτελέσματα και με 14 βαθμούς βρίσκεται στην προτελευταία θέση. Σήμερα υποδέχεται τον Γέρακα που με 34 βαθμούς έχει εξασφαλίσει τη θέση του στην κατηγορία και παίζει με στόχο την βαθμοθηρία και το πόσο ψηλά μπορεί να τερματίσει. Δύο ομάδες με διαφορετικούς στόχους, που θα παίξουν για το τρίποντο. Οι γηπεδούχοι για να μειώσουν τη διαφορά τους από τον Πρωτέα και οι φιλοξενούμενοι για να διπλασιάσουν τις νίκες του επί του Αετού (νικητής του πρώτου γύρου ήταν ο Γέρακας με 5-1.)
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Ραφήνας, με διαιτητή τον Ζαχαρόπουλο και βοηθούς τους Κακάνη, Τζαφόλια Β. και ώρα 16:00.





ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ VS ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ



Τη ρεβάνς θα ζητήσει σήμερα ο Εθνικός επί της Βουλιαγμένης, αφού το ματς του πρώτου γύρου το είχαν πάρει οι φιλοξενούμενοι με 1-0. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από νίκη κι έχουν τρία στα τρία θετικά αποτελέσματα. Έχουν ήδη πετύχει τον στόχο της παραμονής στην κατηγορία και λογικό να παίξουν πιο ελεύθερο ποδόσφαιρο. Η Βουλιαγμένη δεν κατάφερε να πάρει βαθμό στη Φώκαια και σήμερα θα ζητήσει τη νίκη για να ανέβει βαθμολογικά και να εδραιώσει τη θέση της στην κατηγορία.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Νέας Μάκρης, με διαιτητή τον Αρφάνη και βοηθούς τους Αλεξοπούλου, Ντόστη και ώρα 16:00.





ΑΜΦΙΑΡΑΟΣ ΚΑΛΑΜΟΥ VS Α.Ο ΑΤΛΑΝΤΙΣ



Ο Αμφιάραος προέρχεται από ήττα και καίγεται για το τρίποντο καθώς έχει 25 βαθμούς και βρίσκεται στη 12η θέση. Πρέπει λοιπόν να φέρει θετικό αποτέλεσμα για να απομακρυνθεί περισσότερο από την καυτή ζώνη του υποβιβασμού. Η Ατλαντίδα πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης από το Κρυονέρι και βρίσκεται στην 5η θέση. Έχει ήδη εξασφαλίσει τη θέση της στην κατηγορία και πλέον ο στόχος της είναι η προετοιμασία για την επόμενη χρονιά. Το παιχνίδι του πρώτου γύρου το είχαν πάρει η φιλοξενούμενοι με σκορ 4-1.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Κάλαμου, με διαιτητή τον Βλάχο Ανδ. και βοηθούς τους Τσαλίκογλου, Κουλοχέρη και ώρα 16:00.




ΚΟΡΩΠΙ VS ΠΡΩΤΕΥΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ



Δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας ματς για το Κορωπί που κάνει πρωταθλητισμό για να πάρει το εισιτήριο της ανόδου. Βρίσκεται στη 2η θέση και το μόνο αποτέλεσμα που το ενδιαφέρει είναι η νίκη. Σήμερα υποδέχεται τον Πρωτέα που και αυτός από τη μεριά του κάνει πρωταθλητισμό για να καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία. Το ματς του πρώτου γύρου το είχε πάρει το Κορωπί με 0-4.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Κορωπίου "Αντ. Πρίφτης", με διαιτητή τον Τριγάζη και βοηθούς τους Κυριακόπουλο, Γκούβα και ώρα 16:00.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου