Σάββατο 23 Μαρτίου 2019

PRE GAME ΣΑΒΒΑΤΟΥ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ







ΜΑΡΚΟ VS ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ



Και οι δύο αντίπαλοι θέλουν το τρίποντο, αλλά για διαφορετικούς λόγους. Ο ένας για την άνοδο και ο άλλος για την παραμονή. Η Μαρκο πρέπει να πάρει πάση θυσία το ματς αν θέλει να παραμείνει βασική διεκδικήτρια. Τυχόν στραβοπάτημα δεν συζητιέται. Ο φιλοξενούμενος αγγίζει τη ζώνη πυρός. Ένα χι θα είναι αρεστό αν έρθει, όμως είναι δύσκολη έξοδος για αυτόν, πληγωμένο θηρίο η Μαρκο. Το παιχνίδι του πρώτου γύρου είχε έρθει ισόπαλο με 0-0.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Μαρκόπουλου, με διαιτητή τον Φωστέρη και βοηθούς τους Πολυχρονιάδη, Κάλλη και ώρα 16:00.





ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ VS ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ



Η ευκαιρία για τους Μενιδιάτες να κάνουν τρεις τις φετινές νίκες τους και εκμεταλλευόμενοι τα αποτελέσματα να ξεφύγουν βαθμολογικά. Ο Παμπαιανικός είναι ο άμεσος ανταγωνιστής τους και σίγουρα η νίκη θα τους αφήσει πίσω. Οι φιλοξενούμενοι δείχνουν να το παλεύουν όσο πάει. Ο αγώνας του πρώτου γύρου είχε έρθει ισόπαλος με 1-1.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Αγίας Άννας, με διαιτητή τον Δραγάτη και βοηθούς τους Βιτσεντζάτο, Τζαφόλια Δ. και ώρα 16:00.




ΑΝΟΙΞΗ VS ΑΧΙΛΛΕΥΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ



Δύο ομάδες που κοιτάνε να κλείσουν τη σεζόν με όσο το δυνατόν καλύτερο τρόπο. Η Άνοιξη προέρχεται από νίκη, όπως και ο Αχιλλέας. Το παιχνίδι του πρώτου γύρου το είχε πάρει ο Αχιλλέας με 2-0.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Άνοιξης, με διαιτητή τον Πανούτσο και βοηθούς τους Παπαδιώτη, Σπίθα και ώρα 16:00.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου