Κυριακή 24 Μαρτίου 2019

PRE GAME ΚΥΡΙΑΚΗΣ Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ






ΚΡΥΟΝΕΡΙ VS ΩΡΩΠΟΣ



Το ντέρμπι της αγωνιστικής. Ο Ωρωπός προέρχεται από νίκη κι έχει έντεκα στα έντεκα θετικά αποτελέσματα. Από την άλλη το Κρυονέρι προέρχεται από ήττα. Και οι δύο σημερινοί μονομάχοι θέλουν το τρίποντο γιατί παλεύουν για τον ίδιο στόχο, την άνοδο.  Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 4η θέση και στο -6 από τον σημερινό αντίπαλο τους. Έχουν αβαντάζ την έδρα και το κίνητρο να πάρουν τη ρεβάνς του πρώτου γύρου (ο Ωρωπός είχε πάρει τον αγώνα με 5-1). Αναμένεται κλειστό παιχνίδι, που θα προσελκύσει το ενδιαφέρον του κόσμου.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Κρυονερίου, με διαιτητή τον Μπερέτα και βοηθούς τους Πολυχρονιάδη, Τζαφόλια Β. και ώρα 16:00.




ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ VS ΣΤΑΜΑΤΑ




Η Δροσιά προέρχεται από ήττα στην έξοδο στον Γέρακα και η Σταμάτα από νίκη επί του Αυλώνα, ενώ έχει τρία συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα. Δύο ομάδες με τους ίδιους βαθμούς (33), που έχουν εξασφαλίσει τη θέση τους στην κατηγορία, παίζουν χωρίς άγχος με στόχο τη συγκομιδή βαθμών και πόσο ψηλά μπορούν να τερματίσουν ενώ στόχος τους είναι το χτίσιμο της επόμενης χρονιάς. Το παιχνίδι του πρώτου γύρου είχε βρει νικήτρια τη Δροσιά με σκορ 0-2.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Διονύσου, με διαιτητή τον Ζήσιο Ντούρο και βοηθούς τους Μετακίδη, Περδίκη Ι. και ώρα 16:00.




Α.Ο ΑΥΛΩΝ VS ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ




Ο Αυλώνας σήμερα υποδέχεται τη Λαυρεωτική που προέρχεται από ήττα και πρέπει να πάρει το τρίποντο γιατί ακουμπάει στη ζώνη του υποβιβασμού. Βρίσκεται στη 13η θέση με 25 βαθμούς. Ο Αυλώνας από την άλλη, το παλεύει με αξιοπρέπεια και προσπαθεί σε κάθε παιχνίδι να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Αυλώνα, με διαιτητή τον Κουτρομάνο και βοηθούς τους Βαβουράκη Α., Βαβουράκη Σ. και ώρα 16:00.





ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ VS Α.Ο ΑΡΤΕΜΙΣ




Οι σημερινοί μονομάχοι χρειάζονται τη νίκη για διαφορετικούς λόγους. Ο Σαρωνικός με στόχο την άνοδο κάνει πρωταθλητισμό και το μόνο αποτέλεσμα που τον ενδιαφέρει είναι ο άσσος. Η Άρτεμις από την άλλη, θέλει το τρίποντο για να ανέλθει βαθμολογικά και να εδραιώσει τη θέση της στην κατηγορία. Το παιχνίδι του πρώτου γύρου είχε έρθει ισόπαλο με τέρματα 1-1.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Αναβύσσου, με διαιτητή τον Ρεντίφη και βοηθούς τους Κακάνη, Παπαδιώτη και ώρα 16:00


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου