Κυριακή 24 Μαρτίου 2019

PRE GAME ΚΥΡΙΑΚΗΣ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ







ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ VS ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ





Άλλη ομάδα ο Αγ. Στέφανος από αυτή του πρώτου γύρου όπου στην Ραφήνα απέσπασε λευκή ισοπαλία. Οι "νέοι" του Μαγγίνα το παλεύουν, αλλά υστερούν σε πείρα και ποιότητα. Η Τριγλία βρίσκεται στην 4η θέση και παραμένει αήττητη στον β΄ γύρο. Έβγαλε νοκ άουτ τη Μαρκο και με ψυχολογία στο ζενίθ πηγαίνει στον αγώνα με τον Ολυμπιακό για να προσθέσει άλλο ένα τρίποντο που θα την φέρει πιο κοντά στην 3η θέση και θα την παγιώσει στην τετράδα.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Γραμματικού, με διαιτητή τον Καρρά και βοηθούς τους Πύκνη, Νίκα και ώρα 16:00.




ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ VS ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ



Ο Κεραυνός με νίκη θα πατάει πλέον γερά στην κατηγορία και θα διώξει το άγχος μακριά. Προέρχεται από νίκη εκτός έδρας και έχει πάρει και το ματς του πρώτου γύρου με τον Άρη στη Βούλα με 1-2. Οι Αριανοί βρίσκονται σε τροχιά κυπέλλου και προέρχονται από ήττα. Αμφίρροπο παιχνίδι, που μάλλον θα έχει κλειστό χαρακτήρα.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Κερατέας, με διαιτητή τον Αρφάνη και βοηθούς τους Τσέλιο, Μακρή και ώρα 16:00.




ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ VS ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ




Από νίκη προέρχονται οι σημερινοί μονομάχοι. Οι λύκοι θέλουν να κλείσουν τη σεζόν διεκδικώντας την τετράδα. Οι Καλυβιώτες θέλουν τέσσερις-πέντε βαθμούς ακόμη για να σιγουρευτούν. Το πρώτο ματς στα Καλύβια είχε έρθει ισόπαλο με 1-1.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο των Γλυκών Νερών, με διαιτητή τον Δήμα και βοηθούς τους Γκούβα, Σπίθα και ώρα 16:00.





ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ VS ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ




Η ευκαιρία για τον Αστέρα να παραμείνει στην κορυφή καθώς μόλις ξανά κάθισε. Όμως το ματς με τον Θησέα είναι δύσκολο. Ανταγωνιστικοί οι φιλοξενούμενοι και με διαφορά παραμένουν τρίτοι. Δυνατό τεστ για τον πρωτοπόρο που θα χρειαστεί να επιστρατεύσει όλες τις δυνάμεις του. Δύο πολύ καλές ομάδες που έχουν δώσει αίγλη στο πρωτάθλημα. Στον πρώτο γύρο ο Αστέρας είχε επικρατήσει με 0-3.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Βάρης, με διαιτητή την Αντωνίου Ελ. και βοηθούς τους Κουλοχέρη, Κουτζιακουτζίδη και ώρα 16:00.





ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ VS ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ




Ο Παλλαυρεωτικός παλεύει για την σωτηρία του. Όμως προέρχεται από ήττα κι έχασε και δύο βασικούς παίκτες του λόγω καρτών. Πρέπει να υπερβάλλει εαυτόν για το σημερινό ματς, καθώς η Μάχη είναι σκληροτράχηλη. Αμφίρροπο παιχνίδι που η βαθμοθηρία είναι σε πρώτο πλάνο. Η Μάχη είχε πάρει με 1-0 το παιχνίδι του πρώτου γύρου.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο Λαυρίου "Γ. Ραφιάς", με διαιτητή τον Πανούτσο και βοηθούς τους Τζαφόλια Δ., Κυριακόπουλο και ώρα 16:00.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου