Κυριακή 12 Μαΐου 2019

ΕΝΑ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΟ 2-0 (2-0)






Σήμερα το πρωί στο γήπεδο της Αναβύσσου έγινε ο Προημιτελικός αγώνας για τη Κ16 μεταξύ των ομάδων Αστέρα Βάρης και Μαρκο. Οι γηπεδούχοι ήταν κυρίαρχοι στο πρώτο μέρος όπου και διαμόρφωσαν με δύο γκολ  το τελικό σκορ.
Τα γκολ, στο 20΄ το 1-0 ο Παυλίδης με απευθείας φάουλ από είκοσι μέτρα, στο 40΄ το τελικό 2-0 ο Ρούσσος και στο 35΄ ο Ρίζος είχε δοκάρι για τον Αστέρα Βάρης. Ο τεχνικός Θωμάς Βουκελάτος της Μαρκο έκανε κάποιες διορθωτικές κινήσεις στο ρόστερ, όμως δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα.


Διαιτητής του αγώνας Δήμας.




ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:




ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Καλαμάρας) Μουλιανάκης, Καλφακάκος (46΄ Κιχάτης), Αγγελίδης, Ρούσσος, Σκουρλής, Ρίζος (76΄ Ντουτζερίδης), Παυλίδης, Μάμα (65΄ Φιτικής), Σέρτι, Φλωράτος, Ιωαννίδης (76΄ Κουβέας)



ΜΑΡΚΟ (Βουκελάτος) Παπαγιαννόπουλος, Κασάι, Λάζαρης (67΄ Σουλιωτάκης), Κανελόπουλος, Χαρδαλιάς, Βιρίνης, Σταυρίδης (40΄ Γιαννόπουλος) , Κωφός (65΄ Πρασάς), Σουλιμάνης, Γεωργίου, Παππάς (50΄ Ζάκολι)



*μαζί με τον Αστέρα Βάρης ύστερα από τα σημερινά αποτελέσματα οι ομάδες που πέρασαν στην Ημιτελική Φάση Πρωτάθλημα  Κ16, είναι Αχαρναϊκός,  Κωστέα Γείτονα, Γιάννης Παθιακάκης



ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ-ΘΗΣΕΑΣ Ν.ΜΑΚΡΗΣ 1-1 (4-3 πέναλτι)


ΔΟΞΑ ΑΝΟΙΞΗΣ-ΚΩΣΤΕΑ ΓΕΙΤΟΝΑ 0-1


ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ-ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ 2-0 (παράταση)



Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com
φωτογραφία Αργύρης Πουλάκης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου