Σάββατο 11 Μαΐου 2019

ΑΝΑΒΥΣΣΙΩΤΙΚΟ ΠΑΡΤΙ 0-4 (0-1)






Παίζοντας μεγάλη μπάλα κατά διαστήματα ο Σαρωνικός στο γήπεδο της Βάρης και σε αγώνα μπαράζ ανόδου με αντίπαλο το Κρυονέρι, πήρε μία άνετη καθαρή νίκη-άνοδο με 0-4 επί του Κρυονερίου. Το πρώτο ημίχρονο ανήκε στο Κρυονέρι, είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και με τους Σιατραβάνη από αριστερά και Κεφαλά από δεξιά πλαγιοκοπούσαν την εστία του Καραλή. Όμως οι σέντρες που έβγαζαν, έβρισκαν πάνω στους πέντε αμυντικούς του Σαρωνικού και στον ένα επιθετικό του Κρυονερίου και αυτός συνέβαινε κατά την άποψη μας για τρεις πιθανούς λόγους. Ή οι δύο ακραίοι επιθετικού βιάζονταν να παίξουν μπάλα ή επειδή τα χαφ του Κρυονερίου δεν πατούσαν περιοχή και επειδή οι δύο πλάγιοι μπακ δεν προωθούντο για να βάλουν και δεύτερο επιθετικό εντός περιοχής.






Από τον Σαρωνικό στο πρώτο μέρος δέσποζε ο Μαντζιώκας εντός περιοχής, ο Καραλής ήταν σε καλή μέρα και ο Παπακωνσταντίνου επιβεβαίωσε ότι είναι μακράν το καλύτερο δεκάρι της κατηγορίας. Μόλις στο 6΄ ο Έλενας από αριστερά έγραψε το 0-1 με ένα υπέροχο αλλά συνάμα δύσκολο γκολ σε εκτέλεση.  Στο 15΄ ο Σιατραβάνης εκτέλεσε πέναλτι (χέρι Ζουμπουρλή), αλλά αστόχησε καθώς η μπάλα βρήκε οριζόντιο δοκάρι και πέρασε έξω (προσπάθησε με περίτεχνο σουτ να ξεγελάσει τον Καραλή). Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.






Όπως αιφνιδίασε στο πρώτο μέρος ο Σαρωνικός έτσι αιφνιδίασε και στο δεύτερο μέρος. Στο 57΄ ο Μπουγατσιάς έκανε ένα σλάλομ τριάντα μέτρων περνώντας τέσσερις-πέντε παίκτες και λίγο πριν φτάσει αντιμέτωπος με τον τερματοφύλακα την έσπασε αριστερά στον επερχόμενο Κόεχλερ που με προβολή έκανε το 0-2. Στο 80΄ ο Μπουγατσιάς πάλι από δεξιά, αυτή τη φορά βρήκε τον  Έλενα που με πλασέ έκανε το 0-3. Στο 90+4 ο Κόεχλερ από δεξιά με βολέ  έκανε το τελικό 0-4.






Η ομάδα του Γιώργου Δημητρόπουλου με τη νίκη της αυτή επανέρχεται στην Α΄ κατηγορία.

Διακριθέντες από το Κρυονέρι: Βολιώτης, Σιατραβάνης, Καραγιαννίδης

Διακριθέντες από τον Σαρωνικό: Καραλής, Μαντζιώκας (του πρώτου μέρους), Μπουγατσιάς, Παπακωνσταντίνου, Έλενας.

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε τον αγώνα μπαράζ, παράγοντες και προπονητές σχεδόν από όλα τα Σωματεία της Ανατολικής Αττικής.






Διαιτητής του αγώνα Φωστέρης, με βοηθούς τους Σπυρόπουλο και Βιτσεντζάτο




ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:





ΚΡΥΟΝΕΡΙ (Σκούρας) Ντογκοτάρ, Σαχίνης, Βαμβάτσικος, Τουμπανάκης (59΄ Τσεβάς, 63΄ Τουμάσης), Κανταρέλης, Διγενής, Σπυρίδης, Βολιώτης, Καραγιαννίδης, Σιατραβάνης, Κεφαλάς (74΄ Μαστρογιάννης)




ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ (Δημητρόπουλος) Καραλής, Ρέδι (65΄ Μπαρτζώκας), Αδαμίδης, Ζουμπουρλής, Μαντζιώκας, Σταλπουτζής (12΄ Bendaj, 46΄ Ναυπλιώτης), Κόεχλερ, Μαραγκός, Μπουγατσιάς, Παπακωνσταντίνου, Έλενας (87΄ Καραγιάννης)





Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου