Σάββατο 11 Μαΐου 2019

ΓΚΟΛ ΕΣΕΙΣ ΓΚΟΛ ΚΙ ΕΜΕΙΣ 4-3 (1-1, 3-3 κ.δ)






Έτσι πήγαινε το σκορ στο παιχνίδι μεταξύ του Αετού Πικερμίου και των Νικητών Ανθούσας. Στο γήπεδο της Βούλας οι δυο ομάδες έδωσαν ρεσιτάλ ήθους και αγωγής. Παρά την κρισιμότητα του δεν συνέβη το παραμικρό. Σημειώθηκαν 7 γκολ από αντίπαλες ομάδες διαφορετικών κατηγοριών.

Ο ΧΟΡΟΣ ΤΩΝ ΓΚΟΛ



Στο 26΄ το 0-1 ο Καραβατάκης με πέναλτι, στο 32΄ το 1-1 ο Ντρενογιάννης με πλασέ, στο 55΄ το 1-2 ο Καδίτης με κεφαλιά, στο 65΄ το 2-2 ο Φενερίδης με πλασέ, στο 90΄ το 2-3 ο Δογάνης με σουτ, στο 93΄ το 3-3 ο Φενερίδης με πλασέ και στο 109΄ ο Λεμονής γύρισε το παιχνίδι υπέρ των Νικητών κι έκανε το τελικό 4-3.  Γκολ που δίνει την άνοδο στην ομάδα του Ηλία Τριανταφύλλου και υποβιβάζει την ομάδα του Χωριανόπουλου στη Γ΄ κατηγορία.


Στο 89΄ είχαμε δοκάρι με τον Λεμονή σε απευθείας φάουλ, στο 118΄ δοκάρι με τον Καδίτη και στο 117΄ είχαμε απευθείας κόκκινη για τους Λεμονή και Καλφακάκο που διαπληκτίστηκαν.

Το παιχνίδι έγινε με πλήθος κόσμου.




Διαιτητής του αγώνα Αντωνίου Ελ., με βοηθούς τους Τζαφόλια Δ. και Πολυχρονιάδη




ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:





ΝΙΚΗΤΕΣ ΑΝΘΟΥΣΑΣ (Τριανταφύλλου) Φιλάνδρας, Λέκα, Νικολόπουλος (67΄ Γεράνης), Μπαβέλας, Θεοχαρίδης, Σωτηρόπουλος, Ντρενογιάννης (80΄ Βεντούρης), Παπανικολόπουλος (86΄ Κιρλάκης), Φασατάκης (60΄ Γυφτέας), Λεμονής, Φενερίδης




ΑΕΤΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ (Χωριανόπουλος) Μεϊντάνης, Τσιούμας Δ. (79΄ Καλφακάκος), Νικηφοράκης (86΄ Aga), Καδίτης, Καββαδίας, Αμέρ, Δριλάκης, Δογάνης, Καραβατάκης, Κουτρουμάνος (46΄ Μπερέτης), Τσιούμας Β.




Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου