Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019

ΜΕ ΜΑΒΙΔΗ Ο ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ 4-0 ΤΗ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ






Με το δεξί μπήκε στο σπίτι του ο Νικολακάκης ύστερα από τις δύο εκτός έδρας αγωνιστικές, καθώς επικράτησε με το ευρύ σκορ 4-0 επί της Λαυρεωτικής. Πρωταγωνιστής της σημερινής αναμέτρησης ο Μαβίδης που με δικό του χατ τρικ, η ομάδα του πήρε μία μεγάλη νίκη επί της Λαυρεωτικής. Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν δυναμικά στο παιχνίδι καθώς η πίεση ήταν ασφυκτική. Οι φιλοξενούμενοι με πιο δραστήριο τον ποδοσφαιριστή τους Μπουγατσιά, προσπάθησαν να σκοράρουν με αντεπιθέσεις.

Πράγματι έφτασαν κοντά στο γκολ όταν ο Μπουγατσιάς στο 50΄ πήδηξε ψηλότερα από όλους και με κεφαλιά σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι. Ο Νικολακάκης συνέχισε να πιέζει και όταν ο Μαβίδης άνοιξε το σκορ στο 57΄ και έκανε το 1-0, τα πράγματα έγιναν πιο απλά, καθώς σε διάστημα λίγων λεπτών, η νίκη πήρε διαστάσεις θριάμβου καθώς από την ομάδα του Γιώργου Δημητρόπουλου ουδείς υστέρησε. Το 2-0 πάλι από τον Μαβίδη έγινε αμέσως μετά τη σέντρα στο 58΄, στο 67΄ ο Κολονέρος έγραψε το 3-0 και τελικό 4-0 έγινε 18 λεπτά μετά το γκολ του Κολονέρου στο 85΄ πάλι με τον Μαβίδη.


Διαιτητής του αγώνα Πανούτσος, με βοηθούς τους Μακρή και Περδίκη Ι.



ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:





ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ (Δημητρόπουλος) Κατσάνος, Δαμιανίδης, Τσαλερίδης Γ. (51΄ Καλέρης), Βαφειάδης, Μαντζίωκας (70΄ Ρέππας), Κυριακίδης (62΄ Μαστρογιάννης), Μινοσιάν, Πάλμος, Μαβίδης, Κολονέρος, Αναγνώστου (71΄ Καβάσης)




ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ (Πετούρης) Σκαλαίος, Μιχαηλίδης, Τζώρας, Καυκιάς, Κωνσταντινίδης, Λιούμης, Μπέλλος, Dhimas (20΄ Ουσταμπασίδης), Φλέσσας (81΄ Καρδάρης), Δρούγκας, Μπουγατσιάς




Πέγκυ Παρίση
peggyparisi@outlook.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου