Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019

PRE GAME ΚΥΡΙΑΚΗΣ Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ







ΔΟΞΑ ΑΝΟΙΞΗΣ VS Α.Ο ΑΤΛΑΝΤΙΣ



Η Δόξα Άνοιξης νεοφώτιστη στην κατηγορία έχει δύο στα δύο θετικά αποτελέσματα. Μία ισοπαλία με τη Βουλιαγμένη 1-1 και μία νίκη επί του νεοφώτιστου Μαύρου Αετού με 0-4. Μαζί με την Άρτεμις και την Ατλαντίδα έχει την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας (1 γκολ κατά). Στην πρώτη φάση του Κυπέλλου απέκλεισε την Κερατέα με 1-2, ενώ την Τετάρτη δεν τα κατάφερε να περάσει στους 16 καθώς έχασε από τα Καλύβια με 0-3. Σήμερα αντιμετωπίζει στην έδρα της την Ατλαντίδα, που και αυτή έχει δύο στα δύο θετικά αποτελέσματα, μία νίκη επί του νεοφώτιστου Διόνυσου με σκορ 5-0 και μία ισοπαλία με το έτερο σωματείο του ίδιου δήμου τους Νικητές Ανθούσας με 1-1.  Ίσως κρατήσει τις δυνάμεις της σήμερα, καθώς την Τετάρτη αγωνίζεται για τους 16 του Κυπέλλου με αντίπαλο το Καπανδρίτι.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Σταμάτας, με διαιτητή τον Πανούτσο και βοηθούς τους Πύκνη, Βουδούρη και ώρα 16:00.





ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ VS ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ




Το νεανικό σύνολο του Εθνικού έχει μία ήττα από τον Γέρακα με 0-2 και μία ισοπαλία με τη Βουλιαγμένη 2-2. Στη δεύτερη φάση του Κυπέλλου έκανε την έκπληξη και απέκλεισε τη Μάχη Μαραθώνα στα πέναλτι με 4-3, ομάδα Α΄ ΕΠΣΑΝΑ. Σήμερα αγωνίζεται με τον νεοφώτιστο Μαύρο Αετό, που έχει δύο στα δύο αρνητικά αποτελέσματα. Μία ήττα από τους νεοφώτιστους Νικητές Ανθούσας με 2-1 και μία ήττα από την επίσης νεοφώτιστη Δόξα Άνοιξης με σκορ 0-4. Στο Κύπελλο δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση καθώς αποκλείστηκε από τον Ραμνούς με σκορ 3-1.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Νέας Μάκρης, με διαιτητή τον Δήμα και βοηθούς τους Δελατόλα, Μιχαλίτση και ώρα 16:00.




ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ VS Α.Ο ΑΡΤΕΜΙΣ





Ο Παμπαιανικός έχει δύο στα δύο θετικά αποτελέσματα. Μία ισοπαλία με τον Νικολακάκη με 1-1 και μία νίκη επί της Λαυρεωτικής με 1-2. Έχει περάσει στους 16 του Κυπέλλου καθώς πήρε στα χαρτιά το παιχνίδι με τον Ωρωπό. Σήμερα υποδέχεται την Αρτέμιδα που έχει δύο συνεχόμενα νικηφόρα αποτελέσματα. Μία νίκη επί του Αμφιάραου με 1-4 και μία νίκη επί της Σταμάτας με 1-0.  Σήμερα ίσως φυλάξει τις δυνάμεις της καθώς την Τετάρτη παίζει για το Κύπελλο με αντίπαλο του Νικητές Ανθούσας.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Παιανίας, με διαιτητή τον Φωστέρη και βοηθούς τους Κουτζιακουτζίδη, Πολίτη και ώρα 16:00.




ΝΙΚΗΤΕΣ ΑΝΘΟΥΣΑΣ VS ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ




Οι Νικητές νεοφώτιστοι στην κατηγορία έχουν δύο συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα. Μία νίκη επί του νεοφώτιστου Μαύρου Αετού και μία ισοπαλία με την Ατλαντίδα με 1-1. Στην πρώτη φάση του Κυπέλλου απέκλεισαν τον Α.Ο Παιανίας με 1-2, ενώ την Τετάρτη αγωνίζονται για μία θέση στους 16 με αντίπαλο την Αρτέμιδα. Ο Διόνυσος επίσης νεοφώτιστος και αυτός στην κατηγορία, έχει δύο συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα. Μια ήττα από την Ατλαντίδα με σκορ 5-0 και μία ήττα από τον Νικολακάκη με τέρματα 1-5 και μαζί με τη Λαυρεωτική έχει την χειρότερη άμυνα της κατηγορίας (10 γκολ κατά). Στην πρώτη φάση του Κυπέλλου δεν τα κατάφερε καθώς αποκλείστηκε από τη Μάχη Μαραθώνα με 0-6.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Ανθούσας, με διαιτητή τον Καρρά και βοηθούς τις Αλεξοπούλου, Περδίκη Φ. και ώρα 16:00








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου