Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019

PRE GAME ΚΥΡΙΑΚΗΣ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ







ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ VS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ




Ο Σαρωνικός νεοφώτιστος στην κατηγορία έχει μία νίκη επί της Μάχης Μαραθώνα με 2-1 και μία ήττα από το νεανικό σύνολο του Αχιλλέα με το ευρύ σκορ 4-1 και μαζί με Κρυονέρι και Γλυκά Νερά έχει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας (5 γκολ κατά). Στην πρώτη φάση του Κυπέλλου αποκλείστηκε από τον Νικολακάκη, ομάδα Β΄ ΕΠΣΑΝΑ.  Σήμερα αντιμετωπίζει τον  Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου που έχει δύο στα δύο θετικά αποτελέσματα. Μία ισοπαλία με την Άνοιξη με 1-1 και μια νίκη επί του Παλλαυρεωτικού με 3-2. Στην πρώτη φάση του Κυπέλλου απέκλεισε την Τριγλία με 0-1, ενώ την Τετάρτη αγωνίζεται για μία θέση στους 16 με αντίπαλο τη Θύελλα Ραφήνας.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Αναβύσσου, με διαιτητή τον Μανιώτη και βοηθούς τους Λάμπρου, Γκούβα και ώρα 16:00.




ΚΟΡΩΠΙ VS ΑΧΙΛΛΕΥΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ




Το Κορωπί νεοφώτιστο στην κατηγορία έχει μία ήττα από τη Βάρη με 1-2 και μία ισοπαλία με τη Μάχη με 0-0. Ενώ την Τετάρτη αγωνίζεται για το Κύπελλο με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βάρης. Το νεανικό σύνολο του Αχιλλέα έχει δύο συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα. Μία ισοπαλία με τον Παλλαυρεωτικό και μία νίκη επί του Σαρωνικού. Στην πρώτη φάση του Κυπέλλου δεν τα κατάφερε, καθώς αποκλείστηκε από τον Άρη Βούλας με 0-5.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Κορωπίου "Αντ. Πρίφτης", με διαιτητή τον Αρφάνη και βοηθούς τους Πολυχρονιάδη, Τζαφόλια Β και ώρα 16:00.




ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ VS ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ




Ο Θησέας έχει δύο συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα. Μία νίκη επί της Τριγλίας με 3-1 και μία ισοπαλία με τον Άρη Βούλας 1-1. Στην πρώτη φάση του Κυπέλλου απέκλεισε τον Γέρακα με σκορ 1-4, ενώ την Τετάρτη αγωνίζεται για μία θέση στους 16 με αντίπαλο την Άνοιξη. Ο Αστέρας έχει δύο στα δύο νικηφόρα αποτελέσματα. Μία νίκη επί του Κορωπίου με 1-2 και μία νίκη επί των Γλυκών Νερών με 3-0. Μαζί με τον Άρη Βούλας και την Άνοιξη έχει την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας (1 γκολ κατά). Και ο Αστέρας την Τετάρτη αγωνίζεται για το Κύπελλο με τον Άρη Βούλας εκτός έδρας.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Αγίας Μαρίνας, με διαιτητή τον Βλάχο Αντ. και βοηθούς τους Σπυρόπουλο, Τζαφόλια Δ. και ώρα 16:00.




ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ VS ΑΝΟΙΞΗ




Ο Παλλαυρεωτικός έχει μία ισοπαλία με τον Αχιλλέα 1-1 και μία ήττα από τον Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου με σκορ 3-2. Στη πρώτη φάση του Κυπέλλου δεν κατάφερε να περάσει καθώς αποκλείστηκε από τον Παθιακάκη με 5-4 στα πέναλτι. Η Άνοιξη έχει δύο συνεχόμενες ισοπαλίες, μία με τον Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου 1-1 και μία με τον Παθιακάκη 0-0. Μαζί με Βάρη και Άρη Βούλας έχει την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας (1 γκολ κατά). Στην πρώτη φάση του Κυπέλλου απέκλεισε τα Γλυκά Νερά με σκορ 0-2 ενώ την Τετάρτη αγωνίζονται με τον Θησέα Ν. Μάκρης για το Κύπελλο.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Λαυρίου "Γ. Ραφιάς", με διαιτητή τον Δραγάτη και βοηθούς τους Σοφιά, Χόικα και ώρα 16:00.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου