Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019

PRE GAME Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ







ΑΤΛΑΝΤΙΣ VS ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ




Οι δύο σημερινοί αντίπαλοι προέρχονται από νίκη. Για την Ατλαντίδα είναι η δεύτερη συνεχόμενη και για την Λαυρεωτική η δεύτερη για το φετινό πρωτάθλημα που δείχνει σημάδια ανάκαμψης. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 3η θέση και στο -4 από την κορυφή, έχουν τον καλύτερο συντελεστή τερμάτων 20-9= +11 και μαζί με Άρτεμις, Πρωτέα και Γέρακα διαθέτουν τη δεύτερη καλύτερη άμυνα (9 γκολ κατά). Εντός έδρας έχουν τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες με τέρματα 12-4. Σήμερα παίζουν με το Λαύριο ενώ την Τετάρτη υποδέχονται πάλι στο γήπεδο τους το Κορωπί για την τρίτη φάση του Κυπέλλου. Οι φιλοξενούμενοι με την εντός έδρας νίκη τους πήραν βαθμολογική ανάσα και ανήλθαν στην 12η θέση με 8 βαθμούς. Εκτός έδρας έχουν φέρει όλα τα αποτελέσματα τρεις ήττες, μία νίκη και μία ισοπαλία με τέρματα 5-14.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Ανθούσας, με διαιτητή τον Τριγάζη και βοηθούς τους Κακάνη, Κωστάκη και ώρα 15:00.





ΠΡΩΤΕΥΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ VS ΑΜΦΙΑΡΑΟΣ ΚΑΛΑΜΟΥ




Ο Πρωτέας προέρχεται από εντός έδρας νίκη επί του ουραγού Διόνυσου με σκορ 7-1, ενώ ο Αμφιάραος από εντός έδρας ισοπαλία. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 4η θέση και στο -4 από την κορυφή και μαζί με Άρτεμις, Ατλαντίς και Γέρακα διαθέτουν την δεύτερη καλύτερη άμυνα (9 γκολ κατά). Εντός έδρας έχουν φέρει όλα τα αποτελέσματα τρεις νίκες, μία ήττα και μία ισοπαλία με τέρματα 11-4. Οι φιλοξενούμενοι έχουν 8 βαθμούς και βρίσκονται χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα, έχουν δε φέρει πέντε ισοπαλίες (τις περισσότερες από κάθε άλλη ομάδα της κατηγορίας), κύριο μέλημα λοιπόν τα θετικά αποτελέσματα για τη συγκομιδή βαθμών. Εκτός έδρας έχουν μία ήττα, τρεις ισοπαλίες και καμία νίκη με τέρματα 4-6.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Παλαιάς Φωκαίας με διαιτητή τον Πανούτσο και βοηθούς τους Πολυχρονιάδη, Σπίθα και ώρα 15:00.





ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ VS ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ





Η Βουλιαγμένη την 9η αγωνιστική πήρε εκτός έδρας τρίποντο από την Άρτεμις, με αποτέλεσμα να της φρενάρει τα οκτώ συνεχή θετικά αποτελέσματα και να χάσει το αήττητο. Βρίσκεται στην 2η θέση με 18 βαθμούς και στο -4 από την κορυφή. Διαθέτει την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας (7 γκολ κατά) και εντός έδρας είναι αήττητη έχοντας δύο νίκες και δύο ισοπαλίες με τέρματα 10-4. Η Νίκη Δροσιάς προέρχεται από εντός έδρας ήττα και βρίσκεται στην 11η θέση με 8 βαθμούς. Εκτός έδρας έχει τέσσερις ήττες και μία νίκη με τέρματα 8-11.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Βουλιαγμένης, με διαιτητή τον Μανιώτη και βοηθούς τους Λάμπρου, Σοφιά και ώρα 15:00.







ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ VS ΓΕΡΑΚΑΣ





Ο Διόνυσος είναι ακόμα χωρίς νίκη, έχοντας στο ενεργητικό του ένα αρνητικό σερί εννέα αγωνιστικών. Βρίσκεται στην τελευταία θέση χωρίς βαθμούς. Εντός έδρας έχει πέντε ήττες με τέρματα 1-12. Ο Γέρακας πήρε το τρίποντο στην έξοδο του στη Δροσιά με αποτέλεσμα να έχει συλλέξει 13 βαθμούς. Μαζί με Άρτεμις, Ατλαντίς και Πρωτέα διαθέτει την δεύτερη καλύτερη άμυνα (9 γκολ κατά). Εκτός έδρας έχει φέρει όλα τα αποτελέσματα έχοντας δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα με τέρματα 7-5. Σήμερα είναι ο δεύτερος συνεχόμενος εκτός έδρας αγώνας που δίνει και θα ζητήσει τη νίκη για να κάνει το εξάποντο.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Διόνυσου, με διαιτητή τον Γκούγκαρη και βοηθούς τους Παπαδιώτη, Μακρή και ώρα 15:00.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου