Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019

PRE GAME Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ







ΝΙΚΗΤΕΣ ΑΝΘΟΥΣΑΣ VS ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ





Οι Νικητές πήγαν στην Παιανία και πήραν τη νίκη με το ευρύ σκορ 0-6. Έχουν 14 βαθμούς, την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας (22 γκολ υπέρ) και τρία συνεχή θετικά αποτελέσματα. Εντός έδρας έχουν φέρει όλα τα αποτελέσματα δύο νίκες, δύο ήττες και μία ισοπαλία με τέρματα 11-9. Ο Νικολακάκης προέρχεται από εντός έδρας ήττα. Έχει 12 βαθμούς και μαζί με τη Δόξα Άνοιξης διαθέτει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση (21 γκολ υπέρ). Εκτός έδρας έχει φέρει όλα τα αποτελέσματα μία νίκη, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα με τέρματα 11-10.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Ανθούσας, με διαιτητή τον Τσαλίκογλου και βοηθούς τους Δελατόλα, Κορωνιά και ώρα 15:00.





ΔΟΞΑ ΑΝΟΙΞΗΣ VS ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ





Η Δόξα Άνοιξης προέρχεται από εκτός έδρας νίκη. Έχει 17 βαθμούς και μαζί με τον Νικολακάκη διαθέτει την δεύτερη καλύτερη επίθεση (21 γκολ υπέρ). Εντός έδρας έχει φέρει όλα τα αποτελέσματα δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα με τέρματα 11-8. Ο Παμπαιανικός προέρχεται από εντός έδρας ήττα. Έχει 7 βαθμούς και βρίσκεται χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Εκτός έδρας έχει φέρει όλα τα αποτελέσματα δύο ήττες, μία νίκη και μία ισοπαλία με τέρματα 5-7.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της  Σταμάτας με διαιτητή τον Κωστάκη και βοηθούς τους Βλαχόπουλο, Κίνα και ώρα 15:00.





ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ VS ΣΤΑΜΑΤΑ




Ο Εθνικός απέσπασε ισοπαλία από τον Κάλαμο και έφτασε τους 9 βαθμούς. Η Σταμάτα προέρχεται από εντός έδρας ήττα και έμεινε στους 14 βαθμούς. Οι γηπεδούχοι έχουν ένα σερί τριών θετικών αποτελεσμάτων και εντός έδρας έχει φέρει όλα τα αποτελέσματα δύο ήττες, δύο νίκες και μία ισοπαλία με τέρματα 6-5. Οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν ισοδύναμο συντελεστή τερμάτων 14-14=0 και εκτός έδρας δεν έχουν κερδίσει ακόμα, καθώς έχουν φέρει δύο ήττες και δύο ισοπαλίες με τέρματα 3-6.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Νέας Μάκρης, με διαιτητή τον Πολυχρονιάδη και βοηθούς τους Βιδάλη, Νίκα και ώρα 15:00.






ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ VS ΑΡΤΕΜΙΣ




Ο Μαύρος Αετός προέρχεται από εκτός έδρας ήττα με αποτέλεσμα να παραμείνει στους 6 βαθμούς και ύστερα από την αφαίρεση των 3 βαθμών βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Εντός έδρας έχει φέρει όλα τα αποτελέσματα δύο ήττες, μία ισοπαλία και μία νίκη με τέρματα 5-8. Σήμερα στο Πολυδένδρι υποδέχεται την Άρτεμις που έχασε το αήττητο αλλά παραμένει πρώτη στη βαθμολογία με απόσταση ασφαλείας 4 βαθμών και μαζί με Ατλαντίδα, Πρωτέα και Γέρακα διαθέτει τη δεύτερη καλύτερη άμυνα (9 γκολ κατά.) Εκτός έδρας είναι αήττητη έχοντας πέντε νίκες με τέρματα 10-2. Σήμερα θα ζητήσει το τρίποντο για να ρεφάρει τη χασούρα της προηγούμενης αγωνιστικής και να παραμείνει στην κορυφή διατηρώντας την απόσταση ασφαλείας από τους έτερους μνηστήρες.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Πολυδενδρίου, με διαιτητή τον Βλάχο Ανδ. και βοηθούς τους Τσελεπίδη, Καραπιπέρη και ώρα 15:00.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου