Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019

PRE GAME Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ








ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ VS ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ




Ξανά βρίσκονται οι δύο σημερινοί αντίπαλοι, αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα. Ομάδα με ψυχολογία και ηρεμία τα Καλύβια πηγαίνουν στο Μπογιάτι για θετικό αποτέλεσμα. Εκτός έδρας έχουν φέρει τρεις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα. Ο Ολυμπιακός προέρχεται από ισοπαλία και είναι πλέον εκτός Κυπέλλου. Εντός έδρας έχει να επιδείξει τα εξής αποτελέσματα, δύο ήττες, μία νίκη και δύο ισοπαλίες. Αμφίρροπο παιχνίδι.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Αγίου Στεφάνου, με διαιτητή τον Κουτρομάνο και βοηθούς τους Βιτσεντζάτο, Κουλοχέρη και ώρα 15:00.







ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ VS ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ





Από ισοπαλία προέρχονται οι δύο αντίπαλοι. Ο Παλλαυρεωτικός βρίσκεται σε καλό φεγγάρι και σαφώς καλύτερος από πέρσι. Στην έδρα του έχει φέρει τρεις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα. Ο Παθιακάκης πήρε βαθμό και έχει ψυχολογία. Διαθέτει νεανικό σύνολο και ακόμα δεν έχει κερδίσει Οι φιλοξενούμενοι εκτός έδρας έχουν φέρει τρεις ήττες και δύο ισοπαλίες.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Λαυρίου "Γ. Ραφιάς", με διαιτητή τον Τριγάζη και βοηθούς τους Μακρή, Σπίθα και ώρα 15:00.





ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ VS ΚΡΥΟΝΕΡΙ 




Ο Σαρωνικός έκανε το αναγκαστικό κερδοφόρο του ρεπό και περιμένει στην Ανάβυσσο το Κρυονέρι που έρχεται από ματς Κυπέλλου. Οι φιλοξενούμενοι έχουν τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες και πρόκριση στους 8 του Κυπέλλου. Οι γηπεδούχοι εντός έδρας έχουν δύο νίκες, δύο ήττες και μία ισοπαλία.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Αναβύσσου, με διαιτητή τον Βλάχο Αντ. και βοηθούς τους Αλεξοπούλου, Παπαδιώτη και ώρα 15:00.






ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ VS ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ  




Έσπασαν το ρόδι τα Γλυκά Νερά και σήμερα για δεύτερο συνεχόμενο ματς στο γήπεδο τους, υποδέχονται τον Θησέα που έχει την κούραση του Κυπέλλου. Το φυσικό χόρτο, το καμπάκ των Λύκων και η έδρα απέναντι στην κούραση του Θησέα. Αμφίρροπο ματς και κομβικό για την εξέλιξη των γηπεδούχων, που με θετικό αποτέλεσμα θα μπουν δυναμικά στο πρωτάθλημα.
Το  ματς θα γίνει στο γήπεδο των Γλυκών Νερών, με διαιτητή τον Ρεντίφη και βοηθούς τους Μπουξμπάουμ, Πολίτη και ώρα 15:00.





ΑΧΙΛΛΕΥΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ VS ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ




Η Τριγλία δεν έχει άλλα περιθώρια απώλειας βαθμών γιατί θα την προσπεράσουν. Το ίδιο και ο Αχιλλέας. Η σκοπιμότητα θα έχει τον πρώτο λόγο. Εντός έδρας οι γηπεδούχοι έχουν φέρι τρεις νίκες και μία ισοπαλία. Οι φιλοξενούμενοι εκτός έχουν τρεις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα. Ενδιαφέρον παιχνίδι.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο Κάτω  Αχαρνών, με διαιτητή τον Πανούτσο και βοηθούς τους Τζαφόλια Δ., Κουτζιακουτζίδη και ώρα 15:00.





ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ VS ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ





Ντέρμπι γιατί και οι δύο αντίπαλοι έχουν αξιόμαχα σύνολα. Η Μάχη έχει ψυχολογία και εντός έδρας την νίκη επί της Τριγλίας. Η Βούλα προέρχεται από ήττα με την Βάρη. Και οι δύο συνεπώς αντιμετώπισαν τους πρωτοπόρους με διαφορετικά αποτελέσματα. Ο Άρης έχει 14 βαθμούς και η Μάχη 18. Ομάδες με ποιότητα. Αμφίρροπος αγώνας.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Μαραθώνα, με διαιτητή τον Παπαποστόλου και βοηθούς τους Καραθανάση, Χόικα και ώρα 15:00.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου