Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019

PRE GAME Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ








ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ VS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ





Η Τριγλία κυνηγάει την Βάρη. Άρα κάθε ματς είναι τελικός. Το τρίποντο είναι το ζητούμενο. Υπάρχει λοιπόν  σκοπιμότητα και σήμερα με αντίπαλο τον Αγ. Στέφανο, θα παίξει για ένα αποτέλεσμα. Ο Ολυμπιακός έρχεται από τρεις διαδοχικές ισοπαλίες και σίγουρα μία τέταρτη εκτός και μάλιστα με τέτοιον αντίπαλο, δεν θα τον χάλαγε. Ενδιαφέρον ματς.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Νέας Μάκρης, με διαιτητή τον Δραγάτη και βοηθούς τους Καραθανάση, Σοφιά και ώρα 15:00.






ΚΡΥΟΝΕΡΙ VS ΚΟΡΩΠΙ





Πόντο πόντο πάει εδώ και πέντε αγωνιστικές το Κρυονέρι. Όμως, αισθάνεται την ανάσα των Γλυκών Νερών που λόγω Ωρωπού το πλησιάζει στον πόντο. Άρα το θετικό αποτέλεσμα είναι το ζητούμενο σήμερα. Να μην χαθεί το ματς και ότι άλλο έρθει είναι ευπρόσδεκτο. Το Κορωπί είναι στην 3η θέση και στο κόλπο ανόδου έστω κι αν είναι στο -8 από την Βάρη. Έχει δρόμο ακόμα και δύσκολη συνέχεια. Αναμένεται κλειστό ματς με προσοχή στις άμυνες.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Κρυονερίου, με διαιτητή τον Μπερέτα και βοηθούς τους Μπουξμπάουμ, Τζαφόλια Β. και ώρα 15:00.






ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ VS ΑΧΙΛΛΕΥΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ 





Με δύο ήττες και δύο ισοπαλίες η Βούλα δεν έχει αξιοποιήσει τον παράγοντα έδρα. Χωρίς νίκη λοιπόν, θα επιδιώξει να σπάσει το ρόδι και να ξαναμπεί στις νίκες. Ο Αχιλλέας έχει να κερδίσει τέσσερις αγωνιστικές και δέχεται γκολ σε κάθε αγωνιστική και επιπλέον την επόμενη βδομάδα υποδέχεται τη πρωτοπόρο Βάρη. Κέρδος θα είναι η ισοπαλία. Η σκοπιμότητα θα έχει τον πρώτο λόγο.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Βούλας, με διαιτητή τον Τριγάζη και βοηθούς τους Λάμπρου, Παπαδιώτη και ώρα 15:00.





ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ VS ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ






Το ντέρμπι της αγωνιστικής. Η Μάχη έχει ανοδική πορεία και είναι αήττητη για ένατη αγωνιστική, έχει να χάσει από την πρεμιέρα. Με τέσσερις ισοπαλίες και πέντε νίκες έχει 19 βαθμούς και στο -9 από την Βάρη. Ο Αστέρας δεν κοιτάει άλλο αποτέλεσμα εκτός από νίκη με κάθε αντίπαλο. Έχει την έδρα, έχει την κορυφή, έχει τη διαφορά τερμάτων κατά συνέπεια έχει προβάδισμα. Ενδιαφέρον παιχνίδι ως προς την διαχείριση του.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Βάρης, με διαιτητή τον Ζαχαρόπουλο και βοηθούς τους Κουτζιακουτζίδη, Τζαφόλια Δ. και ώρα 15:00.






ΘΗΣΕΑΣ VS ΑΝΟΙΞΗ




Τρίτη αγωνιστική χωρίς νίκη ο Θησέας και σίγουρα θα ψάξει την επαναφορά του στα τρίποντα. Η Άνοιξη έβαλε δύσκολα στη Βάρη και δείχνει πως αρχίζει να ξεδιπλώνεται. Κομβικό ματς και για τους δύο γιατί υπάρχει κίνητρο για δυναμικό καμπάκ.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Αγίας Μαρίνας, με διαιτητή τον Μανιώτη και βοηθούς τους Κάλλη, Χόικα και ώρα 15:00.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου