Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019

PRE GAME Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ








ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ VS ΔΟΞΑ ΑΝΟΙΞΗΣ





Ο Νικολακάκης προέρχεται από εκτός έδρας ήττα και η Δόξα Άνοιξης από εντός έδρας ισοπαλία. Οι γηπεδούχοι έχουν 12 βαθμούς και ισοδύναμο συντελεστή τερμάτων (21-21=0). Εντός έδρας έχουν δύο νίκες και δύο ήττες με ισοδύναμα τέρματα 9-9. Οι γηπεδούχοι έχουν 18 βαθμούς και εκτός έδρας έχουν τρεις νίκες και μία ήττα με τέρματα 9-3.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο Κάτω Αχαρνών, με διαιτητή τον Κουτρομάνο και βοηθούς τους Σπίθα, Καραπιπέρη και ώρα 15:00.






ΣΤΑΜΑΤΑ VS ΠΡΩΤΕΥΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ






Η Σταμάτα την προηγούμενη αγωνιστική στην έξοδο της πήρε το τρίποντο και έπιασε τους 17 βαθμούς. Εντός έδρας έχει φέρει τέσσερις νίκες και μία ήττα με τέρματα 11-8. Ο Πρωτέας προέρχεται από δυο συνεχόμενους εντός έδρας νικηφόρους αγώνες και έχει 21 βαθμούς. Εκτός έδρας έχει φέρει δύο νίκες και δύο ισοπαλίες με τέρματα 8-5.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Σταμάτας, με διαιτητή τον Βλάχο Αντ. και βοηθούς τους Τσελεπίδη, Δελατόλα και ώρα 15:00.





ΓΕΡΑΚΑΣ VS ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ




Ο Γέρακας προέρχεται από δύο συνεχόμενα εκτός έδρας νικηφόρα παιχνίδια και η Βουλιαγμένη από εντός έδρας ήττα. Οι γηπεδούχοι έχουν 16 βαθμούς και εντός έδρας έχουν μία νίκη, δύο ισοπαλίες και μία ήττα με τέρματα 5-4. Οι φιλοξενούμενοι έχουν 18 βαθμούς και διαθέτουν την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας (8 γκολ κατά). Εκτός έδρας έχουν φέρει τρεις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα με τέρματα 7-3.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Γέρακα, με διαιτητή τον  Πανούτσο και βοηθούς τους Μιχαλίτση, Αλεξοπούλου και ώρα 15:00.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου