Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020

PRE GAME Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ









ΠΡΩΤΕΥΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ VS ΓΕΡΑΚΑΣ





Τον μεταξύ τους νικητή θα αναζητήσουν σήμερα Πρωτέας και Γέρακας, καθώς το παιχνίδι του πρώτου γύρου είχε έρθει ισόπαλο 1-1 στον Γέρακα. Οι γηπεδούχοι ύστερα από δύο αγωνιστικές εκτός, επιστρέφουν σπίτι τους. Με 27 βαθμούς βρίσκονται στην 6η θέση και μαζί την Δόξα Άνοιξης διαθέτουν την τρίτη καλύτερη άμυνα (18 γκολ κατά). Σε επτά αγώνες εντός έδρας έχουν φέρει τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες με τέρματα 13-7. Οι φιλοξενούμενοι μαζί με την Ατλαντίδα διαθέτουν την καλύτερη άμυνα (15 γκολ κατά). Έχουν 29 βαθμούς και βρίσκονται στην 3η θέση. Εκτός έδρας έχουν τέσσερις νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες με τέρματα 15-6.
Δύο ομάδες με ποιοτικό ρόστερ και δύο πόντους διαφορά, αναμετρούνται σήμερα στη Φώκαια  με στόχο την κορυφή. Ενδιαφέρον ματς που θα προσελκύσει κόσμο.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Παλαιάς Φωκαίας, με διαιτητή τον Φωστέρη και βοηθούς τους Πολυχρονιάδη, Τσαλίκογλου και ώρα 15:00





ΑΜΦΙΑΡΑΟΣ ΚΑΛΑΜΟΥ VS ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ





Τη ρεβάνς θα αναζητήσει σήμερα ο Κάλαμος, καθώς στον πρώτο γύρο είχε κερδίσει η Νίκη Δροσιάς με τέρματα 2-0. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από δύο συνεχή αρνητικά αποτελέσματα εκτός έδρας και με 18 βαθμούς βρίσκονται στην 12η θέση. Εντός, έχουν τέσσερις νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες με τέρματα 16-12. Οι φιλοξενούμενοι έχουν δύο στα δύο θετικά αποτελέσματα. Με 20 βαθμούς βρίσκονται μία θέση παραπάνω από τον σημερινό τους αντίπαλο. Διαθέτουν δε, ισοδύναμο συντελεστή τερμάτων (23-23=0). Σε οκτώ αγώνες εκτός έχουν δύο νίκες, μία ισοπαλία και πέντε ήττες με τέρματα 10-13. Και οι δύο ομάδες  θα επιδιώξουν τη νίκη, καθώς έχουν κοινό στόχο την παραμονή τους στην κατηγορία.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Καλάμου, με διαιτητή τον Ζαχαρόπουλο και βοηθούς τους Κωστάκη, Ζήσιο Ντούρο και ώρα 15:00.





ΣΤΑΜΑΤΑ VS ΑΡΤΕΜΙΣ





Στον πρώτο γύρο η Άρτεμις είχε κερδίσει τον αγώνα με σκορ 1-0. Κάτι που θα κοιτάξει να κάνει και σήμερα για να παραμείνει στην πρώτη θέση και να αποκτήσει απόσταση ασφαλείας από τον άμεσο ανταγωνιστή της, την Ατλαντίδα που με 32 βαθμούς ισοβαθμούν. Η Σταμάτα είναι στην 4η θέση και στο -3 από τον σημερινό της αντίπαλο. Θα ζητήσει τη νίκη για τη ρεβάνς αλλά και για να κρατήσει επαφή με την κορυφή. Οι γηπεδούχοι εντός έδρας έχουν φέρει επτά νίκες και μία ήττα με τέρματα 20-9. Οι φιλοξενούμενοι με (17 γκολ κατά) μαζί με τη Βουλιαγμένη, διαθέτουν την δεύτερη καλύτερη άμυνα. Με 12-5 τέρματα σε οκτώ εκτός έδρας αγώνες έχουν φέρει έξι νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Σταμάτας, με διαιτητή τον Μανιώτη και βοηθούς τους Καραθανάση, Σόφια και ώρα 15:00.







ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ VS ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ





Ο Παμπαιανικός με 13 βαθμούς βρίσκεται στην καυτή ζώνη. Πρέπει λοιπόν να κάνει πρωταθλητισμό για να καταφέρει να εξασφαλίσει την παραμονή του. Διαθέτει επτά ισοπαλίες στο ενεργητικό του, τις περισσότερες στην κατηγορία. Εντός έδρας έχει μία νίκη, πέντε ισοπαλίες και δύο ήττες με τέρματα 11-14. Η Λαυρεωτική με 4x4 νικηφόρα αποτελέσματα, βρίσκεται στη δεκάδα με 23 βαθμούς. Έχει ανεβάσει στροφές και χτυπάει με επιτυχία το κάθε ματς. Εκτός έδρας έχει δύο νίκες, μία ισοπαλία και πέντε ήττες με τέρματα 7-17.
Με σκορ 1-2 είχε κερδίσει η Λαυρεωτική τον αγώνα του πρώτου γύρου.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Παιανίας, με διαιτητή τον Βλάχο Αντ. και βοηθούς τους Κουλοχέρη, Κακάνη και ώρα 15:00.





ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ VS ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ





Ο Νικολακάκης με 24 βαθμούς βρίσκεται στην 9η θέση και με μαζί με τους Νικητές Ανθούσας, διαθέτει την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας (33 γκολ υπέρ). Σε επτά αγώνες εντός έδρας έχει φέρει τέσσερις νίκες και τρεις ήττες με τέρματα 15-13. Ο Διόνυσος είναι στην τελευταία θέση, χωρίς βαθμό. Όμως κάθε παιχνίδι το παλεύει με αξιοπρέπεια.
Τον αγώνα του πρώτου γύρου τον είχε πάρει ο Νικολακάκης με το ευρύ σκορ 1-5.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Κρυονερίου, με διαιτητή τον Ρεντίφη και βοηθούς τους Γκούβα, Αλεξόπουλο και ώρα 15:00.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου