Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020

PRE GAME Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ










ΝΙΚΗΤΕΣ ΑΝΘΟΥΣΑΣ VS ΑΤΛΑΝΤΙΣ




Γειτονικό ντέρμπι από δύο πολύ καλές ομάδες. Ο αγώνας του πρώτου γύρου είχε λήξει ισόπαλο με σκορ 1-1. Οι Νικητές, νεοφώτιστοι στην κατηγορία, διαθέτουν ένα σύνολο και μία δυναμική που χτυπάνε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και βάζουν δύσκολα στους αντιπάλους τους. Με 27 βαθμούς βρίσκονται στην 7η θέση και μαζί με τον Νικολακάκη διαθέτουν την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας (33 γκολ υπέρ). Εντός έδρας έχουν πέντε νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες, με τέρματα 16-9. Το μόνο αποτέλεσμα που θέλει η Ατλαντίδα είναι η νίκη. Με 32 βαθμούς είναι στην 2η θέση. Διαθέτει την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας (34 γκολ υπέρ), μαζί με τον Γέρακα την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας (15 γκολ κατά) και τον καλύτερο συντελεστή τερμάτων (34-15= +19). Σε οκτώ αγώνες εκτός έδρας έχει πέντε νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες, με τέρματα 20-11. Ενδιαφέρον αγώνας.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Ανθούσας, με διαιτητή Παπαποστόλου τον και βοηθούς τους Σοφιά, Βλαχόπουλος και ώρα 15:00.





ΔΟΞΑ ΑΝΟΙΞΗΣ VS ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ





Με δύο νίκες και μία ισοπαλία, η Δόξα Άνοιξης είναι για τρεις αγωνιστικές αήττητη. Με 28 βαθμούς βρίσκεται στην 6η θέση. Σε οκτώ αγώνες εντός έδρας έχει πέντε νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα, με τέρματα 15-8. Ο Μαύρος Αετός προέρχεται από τρίποντο και με 13 βαθμούς είναι στην 14η θέση. Πρέπει να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα για να ξεφύγει από την καυτή ζώνη του υποβιβασμού και να καταφέρει να παραμένει στην κατηγορία. Εκτός έδρας έχει φέρει δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, με τέρματα 11-15. Δύο νεοφώτιστες ομάδες με διαφορετικούς στόχους, αναμετρούνται σήμερα για τη νίκη. Οι  γηπεδούχοι για να βρεθούν πιο κοντά στην κορυφή και οι φιλοξενούμενοι για να παραμείνουν ζωντανοί στην υπόθεση παραμονής. Το παιχνίδι του πρώτου γύρου είχε βρει νικήτρια τη Δόξα στο Πολυδένδρι με σκορ 0-4.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Σταμάτας, με διαιτητή τον Αρφάνη και βοηθούς τους Βουδούρη, Μιχαλίτση και ώρα 15:00.






ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ VS ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ





Ισόπαλος είχε λήξει ο μεταξύ τους αγώνας στον πρώτο γύρο με τέρματα 2-2. Ο Εθνικός βρίσκεται στην προτελευταία θέση με 11 βαθμούς. Πρέπει να ξεκολλήσει από εκεί γιατί τα περιθώρια στενεύουν. Εντός έδρας εχει δύο νίκες, μία ισοπαλία και πέντε ήττες, με τέρματα 9-12. Η Βουλιαγμένη με δύο ήττες και μία ισοπαλία, έχει να κερδίσει τρεις αγωνιστικές. Πρέπει λοιπόν να επιστρέψει στις νίκες για να μην απομακρυνθεί ακόμη περισσότερο από την κορυφή. Με 25 βαθμούς είναι στην 9η θέση. Σε οκτώ παιχνίδι εκτός έδρας έχει τέσσερις νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες, με τέρματα 13-7.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Νέας Μάκρης, με διαιτητή τον Κορωνιά Κ. και βοηθούς τους Σταμάτα, Περδίκη Ι. και ώρα 15:00.





www.facebook.com/Αθλόραμα-1700213963607105

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου