Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020

PRE GAME Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ










ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ VS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ






Ισοβαθμούν με 21 βαθμούς οι δύο αντίπαλοι. Ο Παλλαυρεωτικός έχει πέντε αγωνιστικές να κερδίσει. Έχει τέσσερις ήττες και μία ισοπαλία με τη Μάχη. Προέρχεται από ήττα στον Κόκκινο Μύλο. Ο Ολυμπιακός προέρχεται από εκτός έδρας νίκη και είναι η δεύτερη εκτός έδρας αποστολή του. Το παιχνίδι του πρώτου γύρου είχε αναδείξει νικητή τον Άγιο Στέφανο με 3-2.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Λαυρίου "Γ. Ραφιάς", με διαιτητή τον Δραγάτη και βοηθούς τους Κουλοχέρη, Τσαλίκογλου και ώρα 15:00.






ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ VS ΑΧΙΛΛΕΥΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ





Ο Σαρωνικός προέρχεται από εκτός έδρας νίκη και είναι στην 4η θέση με 27 βαθμούς. Εντός έδρας οι γηπεδούχοι έχουν τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες. Ο Αχιλλέας προέρχεται από εντός έδρας νίκη και είναι στη 12η θέση με 17 βαθμούς. Εκτός έχει φέρει τρεις ισοπαλίες και πέντε ήττες. Το παιχνίδι του πρώτου γύρου είχε βρει νικητή τον Αχιλλέα με σκορ 4-1 στον Κόκκινο Μύλο.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Αναβύσσου, με διαιτητή τον Πανούτσο και βοηθούς τους Πολυχρονιάδη, Τζαφόλια Β. και ώρα 15:00.






ΚΟΡΩΠΙ VS ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ






Οι χαμένοι της προηγούμενης αγωνιστικής. Έχουν παρόμοιο γήπεδο και τους ίδιους στόχους για φέτος. Το Κορωπί έχει να κερδίσει πέντε αγωνιστικές και σήμερα θα παλέψει να επανέλθει στις νίκες. Η Μάχη σκληρό καρύδι, φιγουράρει στην 5η θέση και θα κατέβει για θετικό αποτέλεσμα. Ο πρώτος γύρος είχε βρει τις δύο ομάδες ισόπαλες (0-0). Αμφίρροπο παιχνίδι.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Κορωπίου "Αντ. Πρίφτης", με διαιτητή τον Τριγάζη και βοηθούς τους Κακάνη, Πολίτη και ώρα 15:00.






ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ VS ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ





Τα Γλυκά Νερά και η Βάρη για διαφορετικούς λόγους παίζουν μόνο για τη νίκη. Οι λύκοι για να παραμείνουν στην κατηγορία και οι πολίτες για να επιστρέψουν στη Γ΄ Εθνική. Το φυσικό χόρτο και η κούραση από το κύπελλο ίσως είναι κάποιο λόγοι που θα παίξουν πρωτεύοντα ρόλο για τους φιλοξενούμενους. Έχουν όμως βάθος στο ρόστερ και θα μπορέσουν να διαχειριστούν το αποψινό ματς. Το παιχνίδι του πρώτου γύρου το είχε πάρει η Βάρη με σκορ 3-0.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο των Γλυκών Νερών, με διαιτητή τον Ζαχαρόπουλο και βοηθούς τους Καραθανάση, Χόικα και ώρα 15:00.








ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ VS ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ






Οι γηπεδούχοι έχουν τέσσερις αγωνιστικές να κερδίσουν. Προέρχονται δε, από ισοπαλία με την Τριγλία. Δύσκολος αντίπαλος ο Άρης που βρίσκεται φέτος σε φόρμα και κάνει την περσινή εκπληκτική πορεία του Θησέα. Μονομαχία δυνατή αναμένεται καθώς και οι δύο επιδιώκουν τη νίκη. Από τα πιο ενδιαφέροντα μας της αγωνιστικής. Ο πρώτος γύρος είχε λήξει ισόπαλος με σκορ 1-1.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Αγίας Μαρίνας, με διαιτητή  τον Ρεντίφη και βοηθούς τους Σπίθα, Κορωνιά και ώρα 15:00.






ΚΡΥΟΝΕΡΙ VS ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ






Το Κρυονέρι προέρχεται από εκτός έδρας ήττα και σήμερα θα ζητήσει να ρεφάρει καθώς πλησιάζει ο Παθιάκακης. Τα Καλύβια είχαν το κερδοφόρο ρεπό τους. Και οι δύο αντίπαλοι έρχονται από αγώνα κυπέλλου. Είναι κουρασμένοι και για αυτό θα επιδιώξουν να μην χαθεί το ματς. Αναμένεται κλειστό παιχνίδι. Στον πρώτο γύρο το Κρυονέρι ήταν νικητής με τέρματα 2-3.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Κρυονερίου, με διαιτητή τον Μπερέτα και βοηθούς τους Παπαδιώτη, Μακρή και ώρα 15:00.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου